hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen zebra sneakers voor meisjes

Published on november 27th, 2019 | by redactie

0

Getest: Zebra sneakers door Fleur

Zoals jullie misschien wel weten heeft Shoesme super leuke sneakers voor meisjes. Fleur en mama Laurie mochten deze echt lederen zebra sneakers testen en delen graag hun bevindingen met jullie.

Sneakers voor meisjes

Bij het openmaken van de doos zien we een stoer maar klassiek paar sneakers voor meisjes. Bij het uit de doos halen van de schoen voel je al dat de schoen heel degelijk aanvoelt.

sneakers voor meisjes, zebra sneakers, shoesme sneakers

Mooie schoenen voor Fleur

Er zit een dikke zool onder waarbij ikzelf het witte gedeelte grijs had gemaakt dan valt het vuil niet zo snel op, maar het witte maakt de schoen wel weer erg sportief. Ook zou ik de veters vervangen door elastiek alhoewel je met veters natuurlijk de schoen wel goed strak aan kunt trekken, maar Fleur heeft smalle voeten dus dichter kunnen ze niet.

 Bekijk hier het leuke filmpje

Deze zebra sneaker sluit mooi aan op de voet en valt gewoon op maat. Ik vind ze voor de hele smalle voet niet geschikt zijn. Ik merk dat Fleur bij haar voorvoet wel wat ruimte over heeft dus ze wat breder zijn, maar bij de hiel mooi aansluiten. Ik zou voor de prijs wel een zachtere/dikkere binnenzool verwachten die het draagcomfort nog aangenamer maakt.

sneakers voor meisjes, zebra sneakers, shoesme sneakers

Details van zebra haren en stippen

Er zitten wel erg leuke details in, de zebra haren maar ook de stippen die misschien moeilijk op de foto te zien zijn maar in het echt de schoen afmaken.

Volgens mijn dochter lopen deze sneakers lekker en voelen ze licht aan je voeten. Ik denk zelf, als ze echt beter zijn ingelopen ze nog wat flexibeler zijn en nog lekkerder zullen lopen.

Score van deze zebra sneakers

Design 8
Prijs-kwaliteitverhouding 8
Comfort 7
Pasvorm 7
Gebruiksgemak 7

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑