Getest: Hippe sneakers met dierenprint

7 juni 2019

Enige tijd geleden heeft Girlslabel een oproep geplaatst om Shoesme schoenen te testen als testmoeder. Wij waren een van de gelukkigen die dit mochten doen. Omdat we geen voorkeur hadden aangegeven voor de schoenen was het dus een verrassing welk product Ivy zou ontvangen. Ze was echt super enthousiast toen ze de schoenendoos open maakte: oooh wat mooi! Ik die pas. O mooi, passen mooi! Tadaa. Sneakers met dierenprint. En die mening deel ik met haar. De combinatie van kleuren is erg mooi en de glitters bovenop maken het helemaal af. Qua kleur passen deze schoenen bij bijna alle kleding.

Lees de review van testmoeder Nathalie hier >>

shoesme sneakers, sneakers dierenprint, meisjes sneakers, shoesme, shoesme kinderschoen

schoenen luipaarprint, kinderschoen luipaardHippe Shoesme sneakers met dierenprint

De zolen van deze sneakers met dierenprint zijn flexibel. Hier was ik vooraf wat sceptisch over, omdat ik bang was dat ze niet voldoende steun zouden geven. Echter is de flexibele zool juist een uitkomst! Voor onze peuterpuber die veel buiten speelt, rent en klautert, is het fijn dat de zool mee vormt. Shoesme schoenen zijn juist goed voor de groeiende kindervoetjes en de kinderen die hun eerste meters gaan maken.
De pasvorm is erg fijn, met de veter kan je de schoenen goed aantrekken en ze heeft geen enkel keer geklaagd over pijntjes. Ivy vindt de schoenen heerlijk lopen. Ze wilt iedere dag haar nieuwe schoenen aan, zelfs met het warme weer kiest ze ze boven haar sandalen!

Ook leuk: jurk met dieren print >>

Blij met deze sneakers

Het enige nadeel is dat de schoenen alleen met veters vastgemaakt kunnen worden. Een peuter wilt dit vaak zelf doen en dat is lastig. Het voordeel is dan wel weer dat ze de schoenen niet zelf uit kan doen. Daar is ook wat voor te zeggen 🙂

Deze hippe sneakers met dierenprint zal ik zeker aanbevelen. Het draagcomfort, mede door de flexibele zool, is perfect voor een peuter. Met klimmen en buiten spelen vormt de schoen mooi mee en hij ziet er na afloop nog perfect uit. Daarnaast wilt het oog ook wat en welke jongedame vindt zo’n schoen met glitters en print nou niet mooi??!

Waardering van deze sneakers met dierenprint

Shoesme sneakers

Design: 9
Prijs-kwaliteitverhouding: 9
Comfort: 9
Pasvorm: 8
Gebruiksgemak: 7

peuter schoenen, kinderschoenen, babyschoenen, schoenen eerste stapjes

kinderschoenen flexibele zool, shoesme, shoesme meisjesschoenen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...
winactie oçhill winnen win actie

Go Banana’s, dit is het jaar van vrolijke kleuren!

De zon is al enkele dagen fijn aanwezig geweest en dus tijd om de warme laarsjes en winterse kleuren weer...
shoesme sneakers

Roze en glitters in één sneaker, oh yeah!

Oh Yeah! De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent dat we opzoek moeten naar nieuwe schoenen voor...