hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on september 21st, 2014 | by redactie

0

Smile To The Camera

Je prachtige kindje(s) vastleggen door middel van een leuke, gezellige en vooral kindvriendelijke fotoshoot? Dan is Angeline Dobber Fotografie een absolute aanrader! Angeline Dobber richt zich met haar lifestyle fotografie voornamelijk op kinderen en alles wat daarmee te maken heeft. Ze fotografeert op locatie naar wens of gewoon heerlijk thuis. Het gaat er voor Angeline om dat de kinderen (en de ouders) zich “Happy” voelen en dat ze het als een leuke ervaring beleven. Juist dan krijg je de meest geweldige kiekjes.

Angelina Dobber fotografie, kinderfotoshoot ,girlslabel

Kinderen zijn wie ze zijn, je kan ze niet dwingen om in een bepaalde pose te fotograferen. Juist de ongedwongen sfeer sprak mij en ook zeker onze meiden aan. Het woord “Moeten” werkt op sommige momenten averechts en dat kan je natuurlijk niet op het moment van de fotoshoot gebruiken. Angeline Dobber Fotografie richt zich met name op de kinderfotografie, niet de makkelijkste keus als je het mij vraagt maar Angeline draait haar hand daar niet voor om! Dat hebben wij mogen ondervinden. Geduldig, vrolijk en vol passie gaat ze te werk! Niks moet, alles mag! Geen stress maar een waar feestje, dat maakt Angeline ervan! Onze meiden (en ook zeker papa en mama) vonden het een geweldige ervaring!!! Wij zijn Angeline dankbaar voor de geweldig mooie foto’s!

Neem een kijkje op haar website www.angelinedobber.nl en laat je betoveren en inspireren door de mooie, gezellige en vooral kindvriendelijke lifestyle fotografie.

Voor alle lezers van Girlslabel geeft Angeline Dobber Fotografie 10% korting op een fotoshoot.

Angelina Dobber fotografie, kinderfotoshoot ,girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑