hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby

Published on september 6th, 2014 | by redactie

0

Sleepy Bo slaapzakje getest

Twee weken geleden hebben wij de eer van Girlslabel gekregen om het mooie slaapzakje van het merk Sleepy Bo te mogen testen. Het slaapzakje van Sleepy Bo is gemaakt voor Newborn baby’s.  Het is gemaakt van een zeer fijne stof wat zeer aangenaam is voor het huidje van je baby’tje.  Daarnaast blijft het slaapzakje ook heel mooi nadat je het gewassen hebt. Het slaapzakje is gewassen op 30 graden.

Sleepy Bo slaapzakje

Sleepy Bo slaapzakje, slaapzakje voor baby's, babyverzorging

Zoals aangegeven is het slaapzakje gemaakt voor Newborn baby’s.  Doordat het speciaal gemaakt is voor de allerkleinste is het een slaapzakje waar je niet mee aan het priegelen bent, want je kan het slaapzakje van Sleepy Bo helemaal openritsen, hierdoor kan je baby’tje gemakkelijk en snel in het slaapzakje leggen.  Je hoeft alleen maar één armpje door het mouwtje te doen in plaats van twee armpjes wat je vaker ziet bij slaapzakjes. Bovenin maak je het slaapzakje vast met twee drukknoopjes en de rits stopt halverwege van het slaapzakje. Heeft je kleine nachts of overdag tijdens het slaapje een volle luier, kan je deze gemakkelijk verschonen doordat de onderkant van het slaapzakje helemaal openkan.

Zomer en winter slaapzak

Tevens is het een ideaal slaapzakje voor de warme zomerdagen aangezien het geen mouwtjes heeft. In de winter kan je het slaapzakje ook prima gebruiken met een lekker warm pyjamaatje eronder.  Oftewel het slaapzakje van Sleepy Bo is zeker de moeite waard als je gebruik wil maken van een slaapzakje in plaats van een dekentje met een laken. Natuurlijk kan je ook altijd het dekentje over het slaapzakje heenslaan.  Onze dochter Jelina slaapt overdag in het slaapzakje van Sleeyp Bo aangezien ze ‘s nachts nog in haar puckababy gaat.  Maar voor ons was het een ideale slaapzak om overdag geen gebruik meer te maken van haar puckababy.

Bedankt Sleepy Bo voor dit mooie slaapzakje!

Patricia en Jelina

Op de site van Sleepy Bo vind je nog meer modellen (ook met lange mouw), andere kleuren en overige informatie over deze fijne slaapzakjes voor baby’s, kijk hier >>>

SleepyBo slaapzakje
Comments are closed.

Back to Top ↑