Sinterklaas opgelet! Deze babypop Leah is dé cadeautip

22 november 2023

De meesten meisjes houden wel van het verzorgen troetelen aan aankleden van hun “baby” maar deze pop Leah maakt het rollenspel nog echter. Saar kreeg deze pop om te ervaren hoe het is om een poppenmoeder te zijn van deze bijna echte babypop Leah..

De babypop Leah reageert op beweging en op aanraking, maakt realistische mondbewegingen als ze haar speentje of flesje krijgt. Laat een boertje na haar flesje en valt dan met een grote gaap in slaap.De geluidjes die ze maakt, maken het rollenspel echt compleet, een boertje, scheetje, maar ook diep ademen is daar allemaal onderdeel van. Maar ook echte tranen bij verdriet of het gegiechel horen erbij!

Een nieuwe baby in huis

Saar werd helemaal enthousiast bij het uitpakken van Leah, een hele mooie zachte pop met een tintje! Die hadden we nog niet! Reff herkende meteen een kindje van de opvang en was ook heel enthousiast over “onze” nieuwe baby in huis.. Bij mama kriebelt het weer opnieuw!

Verrassingskit voor babypop Leah

Dan nog een extra zakje met accessoires die bij Leah horen zoals flesje, speentje, paspoort om zelf in te vullen, een slabbetje en Leah draagt zelf een super schattig boxpakje met paarse froezels op de schouders. Met bijpassend mutsje waar ook haar naam op staat! Ze begint nu net alle letters te leren op school in groep 2, dus kon ook direct haar naam een voor een spellen en opnoemen.

Saar haar verlanglijstje voor Sinterklaas is nu inmiddels gevuld met spullen voor Leah, een poppenwagen maar ook kleertjes van het merk Baby Annabell. Ideaal is dat je dan ook steeds kunt uitbreiden en kado ideeën hebt voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Meer leuke poppenspullen vind je hier..

Babypop Leah is bijna levensecht.

Het is een wat duurdere pop (79,99€) maar dat is ook echt wel zichtbaar! Goede kwaliteit en veel functies, ik was enorm verbaast om te zien hoe haar mondje op en neer ging terwijl ze haar speentje van Saar kreeg en hoe haar oogjes sloten.

Het formaat en ook gewicht is erg vergelijkbaar met een echte newborn waardoor het voor de kindjes ook echt heel aantrekkelijk is om mee te spelen. Bijzonder dat ze dit zo ontzettend goed na kunnen maken, bijna levensecht!

Shop hier babypop Leah

Leah mag nu iedere avond langs Saar in haar poppenbedje slapen, krijgt een voorleesverhaaltje en een welterusten kus. Zo lief om te zien hoe zorgzaam ze dan is en echt nabootst hoe ze zelf dingen heeft ervaren en gewend is van ons, dan heb ik als moeder toch echt wel een trots gevoel!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

DIY meisjeskamer om bij weg te dromen

Een meisjeskamer inrichten kan een geweldig leuk project zijn. Of je nu een slaapkamer voor je dochter wilt opknappen of...
reside-3104077_1280

Verbeter jouw nachtrust!

Een ding dat wij als mensen allemaal met elkaar gemeen hebben, is onze slaapbehoefte. Over de hoeveelheid valt nog te...
Ontwerp-zonder-titel

De vergeten vijand van je huid? Stress!

Zet je je in voor een ambitieuze carrière, een druk gezinsleven of een zware studie? In de huidige maatschappij is...