Sinterklaas is weer aangekomen!

17 november 2022

Ieder jaar opnieuw kijk ik enorm uit naar de December maand, als kind vond ik het de leukste maand vol spanning en verassingen. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mijn kindjes dit ook zo ervaren en ervan genieten. We kijken samen het Sinterklaas journaal, zijn naar de optocht geweest en mogen zelfs binnenkort ook een kijkje nemen in het kasteel waar Sinterklaas nu verblijft!

De mooiste Sinterklaascadeautjes

Saar heeft zoveel vragen , hoe oud is Sinterklaas? Hoeveel paarden heeft hij? Ik denk dat het rond deze leeftijd, zo’n 4 a 5 jaar het allermooist is!  Reff is 2 jaar en wordt heel enthousiast als hij Sinterklaas ziet maar snapt het nog niet helemaal. Wij hebben niet echt regels voor de schoen zetten maar zijn wel van mening dat het niet iedere dag hoeft. En er zit ook niet altijd een cadeau in, er kan ook een leuke brief of iets lekkers inzitten! Of misschien is rommel Piet wel geweest of heeft Ozosnel een cadeau achtergelaten. 

Het motto? Dankbaar zijn voor wat je krijgt!

En een verassing waar ze iets aan hebben, geen overlading van rommel wat ergens neer gelegd wordt en niet meer te voorschijn komt.  En dat laatste is ook wel moeilijk, want hoe weet je nu of er veel meegespeeld gaat worden. Ze hebben hier beide zelf een verlanglijst gemaakt en daar komen zeker wat dingetjes van, maar veelal is echt snel ‘kapot’ troep. Wij zijn nog niet compleet qua pakjes maar de schoencadeautjes liggen ingepakt en wel klaar! ik vind het fijnst om ze beide het zelfde te geven in verschillende kleuren zodat ze hetzelfde hebben maar toch net iets anders.

Onze top 5 schoencadeautjes onder de €5,-

1. De projector zaklamp van Sostrene Grene €3,94 hoe leuk om avonds nog heel even voor het slapen gaan plaatjes op het plafond en de muren te kijken! 

2. Het Hema regenboog danslint €3,25

3. Bruisbal voor in bad, hier verkrijgbaar onder de €5,-

4. Houten blokken ( jenga ) spel €4,99 kun je op meerdere plaatsen vinden, ligt nu bij de trekpleister in het schap. 

5. Een verpakking met klei! Altijd een dikke hit. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

dames smartwatch

Smartwatches voor Dames: Waar moet je op letten bij de aankoop?

Met steeds meer functies en verbeterde technologie zijn smartwatches tegenwoordig meer dan alleen een vervanging voor traditionele horloges. Voor dames...
chronisch ziek

Mijn leven sinds de diagnose

Sinds de diagnose ( colitis ulcerosa ) in feb ’21 is het elke 8 weken in en uit het ziekenhuis....
carnavalskleding meisje kostuum

Hoe ga jij verkleed met carnaval? Meisjes inspo..

Het zit er weer aan te komen hoor… De CARNAVAL!! De echte carnavalsvierders zijn er al maanden druk mee bezig....