hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs tinder

Published on juni 17th, 2018 | by redactie

0

Avonturen van een single mama op Tinder #5

Single Mama Celine gaat weer op stap. Dit keer besluit ik alles los te laten en het over een andere boeg te gooien op Tinder. Het moet me toch ooit lukken om een leuke man te vinden? Ik swipe een heel ander soort type naar rechts. En verrek, we hebben een match!

Lees het eerste avontuur van deze single mama >>

Lees het tweede avontuur >>

Single mama op Tinder

Een paar dagen kletsen we op Tinder en dan besluit ik hem mijn nummer te geven zodat we op WhatsApp verder kunnen. Daar kom ik steeds meer over hem te weten en inderdaad, deze man is anders. Hij is dol op metal muziek. En ik niet. Maar, zegt hij steeds, dat is een dingetje dat van hem is en niet van mij. Maar voordat ik het weet, heb ik al een stuk of 5 linkjes naar metal nummers. En ik weet nog zekerder dat metal niets voor mij is.

Tuinkabouter in zwarte kleding mét baard

Toch wil ik hem een kans geven. Hij is verder goed opgeleid en heeft een brede interesse. Er is toch vast meer dan metal muziek in deze man? Een paar dagen later spreken we af in een kroegje. Ik sta al te wachten als ik in de verte iemand aan zie komen lopen. Hmmm, dat zal hem toch niet zijn? Daarna kijk ik omlaag en staat er een soort tuinkabouter in zwarte kleding voor me. Inclusief volle baard en snor. Die stonden er op de tinder foto’s niet bij… En over zijn lengte bleek hij ook niet helemaal eerlijk geweest te zijn. Deze man is een halve kop kleiner dan ik. Wat nu?

We lopen het cafeetje binnen. Ik doe mijn best om toch een leuk gesprek te hebben maar ik merk dat de klik er bij mij echt niet is. Ondertussen irriteer ik me mateloos aan hoe hij iedere minuut zijn baard en snor in model aait. Het lijkt wel een tic. Ondertussen verteld hij honderduit over, jawel, metal muziek. Ik dacht dat dat zíjn dingetje was en niet het mijne?

Na 1,5 uur verveel ik me en weet ik honderd procent zeker dat dit niks gaat worden. Maar deze man blijft babbelen en ik knik beleeft mee. Ik wil naar huis. Gelukkig merkt hij aan me dat ik een beetje moe ben en besluiten we te gaan. Buiten geef ik hem 3 zoenen en vertel ik dat ik even na wil denken. Ik ben slecht in meteen zeggen wat ik vind en wil daar altijd een nachtje over slapen.

Hartje

‘s Avonds krijg ik mijn tinder foto en de zijne gestuurd met een hartje ertussen.
Oeps…

De volgende morgen stuur ik hem dat de klik er niet is. Hij blijft volhouden, één date is toch niet voldoende en brandende liefde moet groeien. Tja, misschien wel, maar hier was niet eens een vonkje. Ondertussen heb ik weer wat geleerd. Altijd de lengte van de man vragen en zorgen dat er minimaal 1 gedeelte interesse is. Op naar de volgende, ik blijf volhouden!

Lees meer blogs van gescheiden mama’s >>

Lees ook: Dag buurman… >>
Comments are closed.

Back to Top ↑