Shoesme sandalen: Let’s go outside!

20 april 2020

Wat is het leven opeens drastisch veranderd hè!?. Kinderen kunnen niet meer naar school, we mogen niet meer te dicht bij elkaar komen. Kinderen kunnen niet meer zo zorgeloos op straat spelen. Maar dat betekent niet dat ze er niet fashionable bij mogen lopen! En toen de  Shoesme sandalen binnenkwamen was het dan ook Wauw! Sandalen die glinsteren als je ze in het zonlicht houdt!

Shoesme sandalen

Want ja Yenthe houdt er van om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ook in deze tijd. En alles wat glinstert is natuurlijk perfect. En wat hebben we ondanks deze tijd een geluk met het weer. De zon doet goed.

Ze spelen hier dan ook dagelijks in de tuin of we gaan samen op #berenjacht door de wijk. En de temperaturen worden er alleen maar beter op. En we hebben echt al temperaturen gehad waarbij de sandalen uit de kast kunnen. 20/21 graden! Hoe fijn!

Oppassen voor blaren bij sandalen

Goed schoeisel vind ik heel belangrijk. Vooral bij sandalen heeft Yenthe sneller last van blaren, dus is het belangrijk dat ze meteen bij het aandoen goed zitten en niet knellen. Ze is nu gelukkig op een leeftijd dat ze dit goed kan aangeven. Verder kijk ik altijd naar echt leren sandalen. Daarmee wordt de kans op blaren al iets beperkt.

shoesme sandalen, meisjes sandalen, zilveren sandalen

Glinsteren in de zon

Maar buiten dat ze goed moeten zitten wilt het oog natuurlijk ook wat. En deze Shoesme sandalen glinsteren echt ontzettend in het zonlicht. ‘Het lijken wel regenboog schoenen mama’, aldus Yenthe. De sandalen zijn uitgevoerd in parel wit leer, met een band op de voorvoet voorzien van een gouden siergesp.

Ze zijn heel gemakkelijk zelf aan en uit te doen door de klittenband sluiting. Wat natuurlijk ideaal is voor zowel Yenthe als mama. Scheelt een hoop stress als we haast hebben.

shoesme sandalen, meisjes sandalen, zilveren sandalen

Voeten opmeten voor juiste schoenmaat

We hebben Yenthe’s voeten opgemeten door haar voeten na te tekenen op een wit blaadje. En ze dan na te meten. Op de website van Shoesme staan dan precies de maten vermeld en zo kun je zien welke schoenmaat je nodig hebt van je favoriete schoen.

Verschil in voetmaat

Het nadeel van Yenthe’s voeten is dat haar rechtervoet groter is dan haar linkervoet. Zo was het wel even twijfelen welke maat we nu moesten pakken. We hebben nu gekozen voor maat 33.

Als we haar hakken goed naar achteren doen zitten ze perfect, maar met lopen schuift ze toch wat naar voren door het gladde voetbed. Dit is enigszins te verhelpen door het klittenband iets strakker te doen, maar te strak is natuurlijk ook niet fijn.

Gelukkig glijd ze niet tot over de rand en gaat ze hier heel veel plezier aan beleven heb ik het idee.

Want je kunt een meisje niet gelukkiger maken, dan met glinsterende schoenen, die ook nog eens super lekker lopen.

Je shopt deze, en vele andere superleuke Shoesme sandalen bij:

Shoesme

shoesme sandalen, meisjes sandalen, zilveren sandalen

Bekijk meer leuke meisjesschoenen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme schoenen

Warme winter voetjes met shoesme

De herfst is er weer in volle glorie met zijn natte regen en koude windstoten. Tijd voor een paar warme...
shoesme meisjes schoenen

Shoesme – Het beste voor je kind, dat is wat we allemaal willen.

Het beste voor je kind is wat we allemaal willen en aangezien onze voeten je hele leven mee moeten is...
roze rugzak

Too cool for school sneakers

Helemaal hip en trendy naar school met de coolste sneakers en bijpassende rugzakken. Go Bananas by Shoesme heeft weer een...