hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen meisjesschoenen, zomerschoenen, kinderschoenen, 2017

Published on mei 4th, 2017 | by redactie

0

Vrolijke meisjesschoenen

Het voorjaar is allang begonnen en het lijkt alsof we nu eindelijk lekker voorjaarsweer krijgen. Tijd om ook gave voorjaarsschoenen in huis te halen. Bij Shoesme hebben ze de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nog betere website. De frisse uitstraling werkt heel uitnodigend en door de overzichtelijke categorieën zit je zo bij het aanbod sneakers, vrolijke zomerlaarzen of sandaaltjes waar je naar op zoek bent.

De juiste schoen

En ongetwijfeld is er bij jullie ook weer hard doorgegroeid en is het weer tijd voor nieuwe schoenen. Het blijft altijd een zoektocht naar de juiste schoen. Maar wat is nou de juiste maat? En waar kan je het beste op letten bij het kopen van schoenen? Tuurlijk dat ze mooi zijn maar bij voeten in de groei wil je ook wel het juiste schoeisel. Op de nieuwe Shoesme site tref je de antwoorden bij ‘veelgestelde vragen’. Of het nou concept advies, maat advies, onderhoud of duurzaamheid is.

Blote teentjes, sneakers of zomerlaarsjes

Wij zijn al lang overtuigd van de kwaliteit van Shoesme. Laten we maar eens snel gaan kijken naar de mooie nieuwe voorjaarsmodellen. Want dat zijn er nogal wat. Eerlijk gezegd teveel om hier bij elkaar te zetten en je moet ook zeker even op de site gaan kijken. Maar wij hebben alvast een fijne selectie gemaakt uit de categorieën blote teentjes, zomerlaarzen, hoge schoenen voor de zomer, kleurrijke sneakers en lage schoenen.

Meisjesschoenen, shoesme zomer 2017, zomerschoenen

 

Leren gouden laars met enkelbandje

Half open zilveren sandaal met strikje

Runflex sneaker zilver met bloemen

Meisjes sandaal lichtblauw 

Oranje eerste loopschoen met schelpjes

Gestreepte canvas sneaker

Zilveren silhouet veterschoen

Urban meisjes laars roze met schelpjes

Roze sandaal met fringes

Lage canvas sneaker met gouden neus

Sandaal met dubbel klittenband sluiting

Silhouet meisjeslaars denim met patches

Benieuwd of jullie favorieten hier ook tussen zitten. Ik zie bij iedere schoen iets geweldigs en zal nog moeite krijgen om te kiezen. Dan maar mijn top 5 bij elkaar zetten en de kids laten kiezen.
Comments are closed.

Back to Top ↑