hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen

Published on september 20th, 2016 | by redactie

0

It’s all in the details!

Kleren maken de man. Prima dan maken de schoenen de vrouw. En laten we daar vooral meteen jong mee beginnen. Er zijn namelijk zoveel leuke schoenen dit najaar voor vlotte meiden dat het nog moeilijk kiezen gaat worden.

Shoesme kinderschoenen

Bij SHOESME houden ze rekening met iedere smaak en kan je leuke glitter laarsjes vinden, stoere stevige stappers en vrolijk gekleurde laarzen. En allemaal met oog voor detail en toevoeging van vrolijke extra’s. Dat kan zijn een contrasterende flos aan een riempje, een stukje dierenprint material of zelfs een opdruk aan de binnenkant van de laars. De schoenen van SHOESME blijven je verrassen.

Helemaal leuk dit jaar is de uitbereiding van de collectie met tassen. Fijne rugzakjes met vakjes voor al je spullen. Het mixen en matchen met je schoenen kan beginnen!!!

Geen enkele schoen of laars van SHOESME is standaard of saai. Wij zetten een aantal vrolijke varianten voor je op een rijtje:

meisjesschoenen-shoesme-kinderschoenen

Zoete pastels voor funky kids : Licht blauwe laarsUrban glitter laars, Eerste stap schoentjes zilver met roze sterren

Dierprint accenten voor wilde meidenHoge bruine laars met print, Veterschoen met print, Korte laars met print 

Glitter and shine voor glamour meisjesRoze glitter laarsBrons kleurige laars met glitter en ketting,  Hoge roze laars met print op binnenzijde

 
Comments are closed.

Back to Top ↑