hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mam's favourite schoudertas dames, bulaggi tas, schoudertas groen, schoudertas bulaggi

Published on januari 21st, 2019 | by Mi-choe

0

Dit zeul ik iedere dag mee

Hoe vaak wissel jij van handtas? Ik liever niet te vaak. Alle spullen moet dan overgeheveld worden en ik raak altijd best snel gehecht aan de tas die ik gebruik. Maar door het intensieve gebruik gaan niet alle tassen even lang mee. Tijd voor een upgrade. Tijd voor een tas die wel lang mee gaat. En aangezien ik geen 20 meer ben, vond ik het ook tijd voor een nette, stijlvolle tas. Ik ben tenslotte nu ook zelfstandige dus ik wil wel een nette indruk achterlaten. Dat het een rommeltje is in die tas, dat ziet niemand 😉 Ik hoorde dat Bulaggi 50 jaar bestaat, dus ik nam natuurlijk meteen een kijkje. 50 jaar is tenslotte niet niks! Deze mooie groene schoudertas voor dames vond ik daar.

Alles voor mama’s vind je hier >>

Bulaggi bestaat 50 jaar

Bulaggi viert dit jaar haar 50e verjaardag en dat is een hele prestatie. Na zo’n lange tijd nog steeds populair en inmiddels weet ik waarom. Wat een uitgebreide tassencollectie, maar ook portemonnees en clutches vind je daar. Ze hebben 1 ding gemeen, alle items zijn stijlvol. En van goede kwaliteit. Okay, ze hebben dus al 2 dingen gemeen.

Hoe vaak grabbel jij op een dag?

Als ik een dagje weg ga, heb ik van alles in mijn tas. Hoe groter de tas, des te meer er mee kan en ineens ook moet. Wat neem jij allemaal mee? Ik merk dat ik steeds overal aan het grabbelen ben. Even de lippenbalsem zoeken, even snel een kauwgompje pakken. Inmiddels kan ik prima op de tast grabbelen, ik voel feilloos wat ik vastpak. Maar echt heel praktisch is het niet. Maar goed, ik ben nooit iets kwijt. Alles wat belangrijk is zit in de tas. Ergens.

Hoe ziet de inhoud van jouw tas eruit? Heb jij wel eens iets geks in je tas aangetroffen? Onze kinderen gooien regelmatig iets in mijn verzameltas. Naast auto’s, kindersokken en afgekauwde lolly’s valt het verder mee, hoor.

schoudertas dames, bulaggi tas, schoudertas groen, schoudertas bulaggiWIN deze gave schoudertas voor dames

Deze mooie groene tas van Bulaggi is stijlvol, ruim en stevig. In deze schoudertas voor dames past genoeg in, trust me, ik heb het geprobeerd. Je kunt kiezen voor een langere band, zodat je hem ook schuin kunt dragen, of je gebruikt het korte, gevlochte hengsel zodat de tas dichtbij je lichaam blijft. Zelf vind ik de vakjes en ritsvakje binnen in erg handig, aangezien ik de ieniemienie dingetjes daar altijd in doe, anders sta ik overal zo te grabbelen als ik iets moet hebben.

De winnaar heeft inmiddels de tas ontvangen.

Nog meer leuke winacties van Girlslabel >>

 
Comments are closed.

Back to Top ↑