Schitter op het hockeyveld met Pindahs + winactie

1 september 2022

Unieke hockeysokken met glitter welk meisje word daar nu niet blij van? De PINDAHS sokken worden gekenmerkt door een subtiel glitterrandje aan de bovenkant en hebben allemaal frisse kleuren en toffe printjes. En weet je wat helemaal te gek is? Wij mogen 3x een paar PINDAHS hockeysokken weggeven.

Pindahs hockeysokken

Kwaliteit en duurzaamheid on top!

Bij PINDAHS weten ze hoe fijn het is om goede sokken te dragen en daarom gebruiken ze alleen maar de beste nylongarens met extra elasticiteit. Het voetbed is gemaakt van polycolon en dit houdt je voeten lekker koel wanneer jij over het veld rent. Ook duurzaamheid is iets waar ze bij PINDAHS voor staan, zo worden de sokken volledig in Nederland geproduceerd en word de verpakking gemaakt van gerecycled materiaal. Dus wanneer je deze te gekke sokken koopt ben je niet alleen lief voor jezelf maar ook voor de natuur.

PINDAHS hockeysokken voor heel je team

Wist je dat je bij PINDAHS hockeysocks ook voor je hele team sokken kunt bestellen, niks zo leuk als allemaal samen schitteren op het hockeyveld. Je krijgt dan zelfs een leuke team korting wanneer je deze besteld. Wil je meer weten over de mogelijkheden klik dan hier om contact op te nemen met PINDAHS.

Glitter, pastel en dierenprints.

Shine niet alleen met je prestaties op het veld maar ook met je outfit! Hou jij van dierenprints, pastelkleuren, glitters en moderne designs dan zit je bij de collectie hockeysokken van PINDAHS helemaal goed. Met de Design collectie en de Uni color collection zit er voor iedereen absoluut een leuk paar tussen.

Winactie

Van PINDAHS mogen wij maar liefst drie meiden blij maken met een paar toffe hockeysokken. Heb jij al een paar gespot welke je graag zou willen winnen? Kijk snel op instagram voor de voorwaarden om kans te maken op deze toffe prijs!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found