hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Lifestyle samsung s21, smartphone, samsung smartphone

Published on juni 19th, 2021 | by redactie

0

Samsung S21: onmisbaar voor ouders

Voor veel mensen is een leven zonder smartphone niet meer voor te stellen. Contact houden met je partner, bellen of appen met vrienden en vriendinnen die je alweer een tijdje niet gezien hebt, werkzaken afhandelen en op social media berichten delen en lezen: gedurende de dag hebben veel mensen behoorlijk wat schermtijd. Voor ouders geldt dit des te meer, want een smartphone kan hen op heel veel verschillende manieren goed van pas komen. Wil je graag weer een nieuwe smartphone, of is je oude telefoon alweer aan vervanging toe? Dan zou de Galaxy S21, het nieuwe vlaggenschip van Samsung, wel eens iets voor je kunnen zijn.

Wat kun je verwachten van de smartphone?

De Samsung S21 is een van de meest premium toestellen die is gelanceerd tijdens de eerste helft van 2021. De smartphone beschikt over maar liefst drie camera’s, waarmee je in haarscherpe resolutie foto’s en filmpjes van je dochter(s) maakt. Deze bekijk je direct op het heldere scherm, dat ook nog eens extra sterk is door de nieuwe beschermlaag Gorilla Victus Glass (handig voor als je kind met je telefoon aan de haal gaan). Het scherm is met 6.2 inch ook groot genoeg om spelletjes of video’s op af te spelen, mocht je je kind even beziggehouden moeten worden. Door middel van de 5G-connectiviteit stuur je foto’s en video’s snel naar familie en vrienden, en post je ze op social media.

Waarom een smartphone zo handig is voor ouders

Tijdens alle fases die kinderen tijdens hun jeugd doormaken, kan een smartphone je als ouder een grote dienst bewijzen.

Baby’s: Veel babyfoons zijn tegenwoordig uitgerust met een camera. Met behulp van een app kun je via je smartphone bekijken of je dochter nog lekker in dromenland is. Daarnaast zijn er diverse apps die zich speciaal richten op het geven van fles- en borstvoeding, en andere zaken waarmee je rekening moet houden wanneer je pas een baby hebt. Hierbij kun je denken aan gezonde voeding, een fijne slaapomgeving en veiligheid in huis.

Peuters / kleuters: Tijdens de kleuterjaren beginnen veel kinderen smartphones ook erg interessant te vinden. Je kunt er immers leuke foto’s mee maken (hallo selfiestand!) en er zijn tal van leerzame apps.

Tieners: Is je dochter al wat ouder, en heeft ze zelf ook een telefoon? Dan zul je je smartphone waarschijnlijk vaak gebruiken om te vragen waar ze uithangt, en hoe laat ze thuis zal zijn. Hoewel het daarnaast heel goed is om je dochter zelf de wereld te laten ontdekken, kan enige controle in deze fase niet verkeerd zijn. Er zijn diverse ouderlijk toezicht apps die je mee kunnen kijken met de activiteiten van je kinderen.

Handig, maar gebruik met mate

Als ouder heb je dus nog een reden om onafscheidelijk te zijn met je smartphone, naast dat je deze waarschijnlijk al veel gebruikt voor contact met je partner, familie en vrienden, en voor je werk. Vergeet echter niet dat kinderen het liefst direct, persoonlijk contact met je hebben. Krijg jij van je dochter de volgende opmerking: “Wanneer leg je dat ding nou eens weg?!”, dan weet je dat het tijd is om wat op je schermtijd te gaan letten.

LEES OOK:
Comments are closed.

Back to Top ↑