hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer meisjeskamer bedden, meisjeskamer accessoires, meisjeskamer, meisjeskamer styling, kinderbedden, tienerbed

Published on februari 6th, 2014 | by redactie

0

Saartje Prum kinderkamers

Vól van Kinderkamers zijn ze, de dames van de leukste kinderkamer webwinkel van Nederland! Want zo mag je jezelf wel noemen als je gewonnen hebt op Flavourites life toch? Wij vinden het sowieso de meest inspirerende website voor onze meisjeskamers. Bij de mannen mag hun kamer best een paar jaar hetzelfde blijven. Maar bij onze kleine binnenhuisstylistes moet er vooral veel en vaak verschoven worden en als het even meezit ruilen ze nog van kamer met hun medehuisgenoten ook. Heel fijn dat Saartje Prum er is om ons te helpen.

droomhuisbed, saartje prumSaartje Prum

Hebben jij en je kleine dame niet zoveel inspiratie dat maakt helemaal niet uit. Het assortiment in de webwinkel van Saartje Prum is zo gigantisch veelzijdig en origineel dat er absoluut iets bij zit wat bij jou en de wensen van je meisje past. Ze hebben allerlei soorten bedden voor baby meisjes en grote dames. Ook voor schuine wanden of kleine kamers waar je efficiënt met de ruimte om moet gaan hebben ze een gepaste oplossing. Wat dachten jullie van een heus vogelhuisbed en droomhuisbed. In een mooi bed hoort natuurlijk het mooiste beddengoed in fijne kleurencombinaties en mooie prints. Om het helemaal af te maken kun je je bed nog even pimpen met wat leuke kussens, quilts of dekens.

Meisjeskamer en meisjeskamer accessoires

En een meisjeskamer is natuurlijk niet af met een goed bureau waaraan je fijn kan knutselen, tekenen en in je dagboek kan schrijven. Elk meisje vindt hier een bureau dat perfect bij haar past. Van groot tot klein en van romantische tot modern. Zelfs een kaptafeltje met lampjes kun jij hier scoren. Naast de standaard meubels die je voor een meisjeskamer nodig hebt is er nog veel meer. Ze hebben behang, verf, eindeloos veel lieve en mooie meisjeslampen, decoraties van mooie merken en ook voor een leuk cadeautje kun jij hier terecht. Aangezien hun webwinkel vol en bol staat van de leuke ideetjes slaag jij hier zowieso. Ze helpen je bij het stylen van jouw meisjeskamer en je dame kan natuurlijk zelf ook met ideetjes komen, niets is hier te gek.

Zie meer meisjeskamer voorbeelden >>

Thema kinderkamer natuur >>

Thema meisjeskamer unicorn >>

Meisjeskamer inspiratie, saartje-prum, meisjeskamer bedden, meisjeskamer accessoires, meisjeskamer, meisjeskamer styling, kinderbedden, steigerhouten kinderbed
Comments are closed.

Back to Top ↑