Mam’s favourite: Saar Soleares 

15 november 2016

Saar Soleares is een lijn met natuur verzorgings producten voor baby, kind en mama. De productlijn bestaat uit balsems, oliën en parfums en wat het nog mooier maakt is dat deze allemaal handgemaakt zijn.

Sarah Schwartz is de oprichtster van Saar Soleares. Nadat zij voor de eczeem van haar dochtertje van alles had geprobeerd is ze zelf in de weer gegaan met een oud  bijenzalf familierecept. Haar dochtertje reageerde hier super goed op en de eczeem uitslag verdween.

Toen kreeg ze een ingeving en dacht ze hier moet ik wat mee gaan doen. Op dit moment was Saar Soleares geboren.

Misschien zegt de naam ‘Golden Nature Products’ je iets! Dit was haar oude productlijn naam maar sinds 2015 heeft de complete lijn een metamorfose gekregen. En wat een metamorfose, ik vind de producten stiekem ook heel erg leuk in de baby kamer staan. Je ziet dat de producten met liefde gemaakt zijn. Dat geeft je toch een fijn gevoel bij het gebruiken ervan.

Op dit moment bestaat het assortiment voor de kleintjes uit de Baby & Kindjes Balsem, de Baby & Kindjes Olie, de Bijenwaszalf, de Hoestjes Balsem en de Slaapjes balsem. En voor de mama’s heeft Saar Soleares ook super fijne producten:  de Stretch Olie ,Bijenwas, Lippenbalsem, Gezichtsolie, en de 100% Biologische Parfum.

Als je op zoek bent naar een orgineel en nuttig kraam cadeau, Neem dan eens een kijkje op de officiele site  En geef een van deze mooie producten cadeau. Deze zijn zowel handig voor de mama als de baby. En ik weet zeker dat de papa er stiekem ook gebruik van gaat maken.

Als je de producten besteld via www.saarsoleares.com krijg je je bestelling ook nog eens in een super mooie doos thuis bezorgd.

saar-soleares

Hoestjes Balsem

Verzacht hoest en verstopte neusjes voor kindjes vanaf 6 maanden. De milde en verlichtende samenstelling van Mirte en Mountain Pine (den) werkt verwarmend en slijmoplossend. Zodat kindjes weer vrijer kunnen ademen. En beter slapen. De balsem versterkt op natuurlijke wijze kindje’s weerbaarheid in koude jaargetijden. Deze zou iedere mama wel in huis moeten hebben voor het geval dat.

Bijenwaszalf

Hult de huid in een natuurlijk beschermlaagje, zonder deze af te sluiten. Verzacht en beschermt niet alleen, maar stimuleert de huid ook om haar natuurlijke balans te vinden. Extracten van Roos en Propolis staan bekend om hun helende eigenschappen bij een zere huid. Een fijne creme voor het hele gezin! En de zalf waar Saar ooit mee begon, met een familierecept als basis. De uitslag waar haar dochtertje last van had, was naar drie weken gebruik van de zalf verdwenen!

Ik moet eerlijk toegeven dat dit mijn eerste kennismaking was met het fenomeen bijenwaszalf Waar moet je op smeren?
Na wat onderzoek gedaan te hebben las ik dat het als een meervoudige verzorgingsproduct gebruikt word. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken bij ezceem, droge huid en luieruitslag.

Ik heb soms last van droge plekken op mijn voorhoofd had welke ik met andere middelen nooit helemaal genezen kreeg. Nu heb ik me twee avonden voor het slapen gaan ingesmeerd met de Saar Soleares bijenzalf en er is geen droge plek meer te bekennen. Wondermiddel?

Gezichtsolie

Een heerlijke, 100% biologische gezichtsolie, die snel intrekt. Voor zowel dag als nacht. Anti- aging, vitaliserend & harmoniserend. Extracten van roos en teunisbloem geven de vermoeide gezichtshuid een weldadige oppepper. Brengt een droge, gevoelige of vette huid in balans. Geeft de huid weer een jong en strak aanzien. Beschermt tegen zon (SPF 4) en veroudering. Propolis in de olie (anti bacterieel) maakt deze een perfecte ondersteuning bij onzuivere huid, acne, gecombineerde huid, pukkeltjes, ontstoken huid en littekens. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.

saar-soleares

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...