hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen

Published on november 1st, 2016 | by redactie

0

ECO-vriendelijke rugzakjes

Het ECO-vriendelijke merk Apple Park uit San Francisco heeft een mooie serie eco-vriendelijke rugzakjes voor kinderen ontwikkeld. Apple Park is een hip merk dat als visie heeft om milieu vriendelijke en luxe producten voor babies en kinderen te maken. Deze schatige rugzakjes zijn gemaakt van materiaal dat gemaakt is van gerecyclde PET flessen. Voor elk tasje zijn maar liefst 24 PET flessen gebruikt! Het is echter geen “plastic” materiaal, maar mooi stevig, waterbestendig materiaal met een degelijke en luxe uitstraling.

Leuke rugzakjes voor kinderen

Natuurlijk is het fantastisch dat deze rugzakjes ecologisch verantwoord zijn, maar wij vinden ze vooral gewoon erg leuk en schattig. Voor meisjes vinden we vooral het konijntje en de uiltjes superschatig! Geen wonder dus dat ook diverse celebrities voor deze leuke rugzakjes zijn gevallen. De dochters van Sarah Jessica Parker hebben bijvoorbeeld ook een schattig rugzakje van Apple Park. De tasjes zijn ideaal als schooltasje voor kleuters en lagere school kinderen. Ze zijn stevig en heerlijk ruim, zodat een beker, fruit en je broodtrommel er allemaal in kunnen. Handig is ook dat ze makkelijk schoon te maken zijn als er eens een keer iets geknoeid wordt.

De schattige kinderrugzakjes zijn online te bestellen bij Hippebeestjes.nl. Ook voor andere leuke kinderspulletjes kun je hier terecht, zoals hippe kindertassen, fantastisch mooie muurstickers en super schattige knuffels!

apple-park-kinderrugzak-lila-uil apple-park-kinderrugzak-witte-uil
Comments are closed.

Back to Top ↑