hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Back to school rugzak glitters kind, koeltasje glitters, regenboog glitter tasje, girlslabel, meisjesdingen, meisjes, meisjesmoeders

Published on november 26th, 2019 | by Mi-choe

0

Sparkle all day met A Little Love Company

Menig meisjeshart gaat sneller kloppen van glitters. Op de een of andere manier valt het meisjesoog nou eenmaal vaak op glitter en glamour. Bij A Little Love Company weten ze wat kinderen willen. Naast geweldige slaapkameraccessoires en hippe kraamcadeaus hebben ze ook super leuke ‘Back to school’ spulletjes. En al is het schooljaar al lang begonnen…Wie zegt er nee tegen deze prachtige glitterset?

Glitter en glamour in de klas

School voelt voor Robyn nog niet als een verplichting aan, maar er zijn heus genoeg dagen dat ze liever thuis zou blijven. Ze zit nu in groep 4 en er wordt ontzettend veel geleerd in korte tijd. Dus om de schoolperiode wat aangenamer te maken, mocht Robyn een nieuwe rugzak met glitters uitkiezen. Het zal je niet verbazen dat hij a) opvallend is b) glitters heeft en c) super meisjesachtig is.

rugzak met glitters

Het leukste is, dat als je goed kijkt je kunt zien wat er in de rugzak zit. De transparante rugzak is ruim genoeg voor een 10 uurtje, een broodtrommel, een drinkfles en nog wat kleine knutselwerkjes of tekeningen. En het leukste is, is dat er ook een matchende drinkfles bij hoort. Dus valt jouw dochter graag op, dan is dit een super leuke set voor haar.

rugzak glitters, glitters drinkbeker, drinkfles school meisje, a litte lovely company

Voldoende water drinken wordt een feestje

Deze glitterdrinkfles is extra groot, zodat ik in ieder geval weet dat er genoeg gedronken wordt. Als deze fles met water leeg is, is het tijd voor een lekker zoet sapje. Als je drinkt en de fles dus beweegt, bewegen de glitters ook lekker in het rond. Deze fles laat Robyn lekker op tafel staan, want deze mag/moet zeker gezien worden. (Hij is er trouwens ook in het roze of een maatje kleiner)

glittertasje meisje, rugzak glitters, rugzak glitter kindKeep it cool

Mocht je dochter regelmatig overblijven, dan kan naast de rugzak met glitters ook een koeltas wel handig zijn. Zo blijft de lunch lekker koel. Zeker voor een lange dag is dat voor het drinken wel lekker en met een koeltas kun je ook eens wat andere dingen meegeven, die na een paar uur nog lekker vers en koud zijn. Yoghurtjes zijn hier favoriet! Natuurlijk ging Robyn niet voor de eerste de beste koeltas.

Robyn koos voor de vrolijke, mooie regenboogkoeltas met pailletten. Hier past de complete lunch in, lekker compact, alles bij elkaar. Wij nemen de koeltas inmiddels regelmatig mee als we een dagje weggaan. Robyn en Sef hebben ieder hun eigen koeltas, met hun eigen eten en drinken. Ook handig voor op de achterbank in de auto. Zo voorkomen we rondslingerende drinkflessen, bakjes en broodtrommels en je maakt de koeltas weer makkelijk schoon met een vochtig doekje.

rugzak glitters kind, koeltasje glitters, regenboog glitter tasje

Ook leuk deze school traktaties >>
Comments are closed.

Back to Top ↑