Vrolijke Veerle in RoomSeven

6 november 2017

We hadden veel geluk, via Girlslabel mochten we een set kleding uitproberen van één van onze favoriete merken, Room Seven. Room Seven wordt vaker het zusje van Oilily genoemd dat klopt ook een beetje. Oprichtster Brecht Oltshoorn die het bedrijf in 1995 opgericht heeft, is de dochter van de oprichters van Oilily. Een creatieve familie waar de mooiste ideeën ontstaan en de prachtigste dingen maken. Een echt authentiek Hollands merk.

Kindermode review: RoomSeven

Maar RoomSeven is meer dan kleding. Ook hun prachtige collectie beddengoed en nachtkleding, behang, servies en kinder(kamer) accessoires is bijna te mooi om waar te zijn. De ontwerpen zijn tijdloos en herkenbaar. Ze halen nostalgie in je naar boven maar wel op een hippe manier. En daar hou ik van!

Meisjesjurkjes

Terug naar de kleding. Veerle mocht een prachtige blauwe jurk met een hertje uitproberen samen met dezelfde kleur blauwe maillot met chique wafelpatroon. Je voelt direct dat je kwaliteit in handen hebt. De jersey stof is dik maar wel soepel, geen flodderstofje en er zit een fijne stretch in waardoor het heerlijk draagt. Mijn kleine meid stond te springen toen ze het mooie hertje op het jurkje zag. In het jurkje zitten zakken die al snel vol zaten met eikeltjes uit het bos. De onderkant van het jurkje heeft een gave print.

De maillot maakt het jurkje helemaal af. Wat een leuk wafelpatroon zit erin, en hij is ook heel erg zacht! De kleur is precies gelijk als de jurk. Een prachtig setje, perfect voor een feestje maar ook op school zal ieder meisje de show stelen.

Veerle is 1 meter lang en draagt hier maat 104. Het valt goed op maat, zeker niet klein.

Twee keer per jaar komt er een nieuwe verrassende collectie in de winkels en de webshop. De kleding is comfortabel en, zoals ik al schreef, van heel goede kwaliteit. De kleuren van deze najaar- en wintercollectie zijn lekker fel, rood, oranje, okergeel en blauw, met nostalgische patronen zoals beren, poezen en hertjes, ik krijg er een beetje het Poëzie album gevoel bij! Zo leuk! Het merk heeft net dat beetje meer waardoor het ook heel geschikt is voor feestjes. Ieder meisje voelt zich een ware prinses in Room Seven!

Bekijk ook deze klassieke meisjeskleding looks >>

shop meisjeskleding online >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

img (8)

Prachtige Communiekleding voor die speciale dag

Dit voorjaar doet onze oudste dochter de communie. En uiteraard zijn we al op zoek naar een mooie communiekleding. Toen...
moodstreet kinderkleding

Into the fashion MOOD

YEEEY, er zijn weer nieuwe items toegevoegd van dit geliefde merk: de nieuwe collectie van Moodstreet! Moodstreet is altijd lekker eigenwijs,...
meisjes party outfit, feestelijke kleding voor meisjes

Feestelijke inspiratie voor iedere dag

Genieten jullie ook zo van deze tijd van het jaar? Ik ga eerlijk bekennen, ik moet altijd eerst een beetje...