Twinkelen en stralen in Room Seven

6 maart 2018

Wauw wauw wauw! Wat een prachtig outfit mogen wij reviewen van Room Seven! RoomSeven is een merk met hele mooie, unieke outfits, maar ook kinderbeddengoed, nachtkleding en kinderaccessoires. Er komen twee collecties in een jaar uit en wij hebben de eer gekregen om een mooi zomeroutfit te testen.

Room SevenWij ontvingen eerst een jersey t-shirt met glitters letters: GRL PWR en daarbij zat het perfect matchend vestje met de naam koala, deze is gemaakt van zilveren garen. Super mooi bij elkaar! Wij dachten dat dit het setje zou zijn, maar de dag erna kregen wij een hele grote verrassing. Een prachtige tule rok, met zilveren pailletten en een hele mooie zilveren tailleband. Noortjes ogen twinkelden toen zij het pakketje open maakte, haar reactie: “zoooo die is mooi!”

Het praktische voor de mama’s: er zit een rits aan de zijkant, maar er zit ook een verstelbare tailleband in. Voor Noortje is dit ideaal. Zij is erg smal en deze tailleband maakt het voor elk meisje goed draagbaar, hij sluit altijd goed aan!

Noortje kon niet wachten om deze outfit aan te trekken. We zaten middenin onze verhuizing, maar dit dametje wist al precies waar ze foto’s wilde maken. In haar nieuwe kamertje. In haar bed en voor haar net behangen muur. Zo gezegd, zo gedaan, alleen moest ze eventjes wachten tot de verhuizing achter de rug was.

En nu? Nu baalt ze dat het zo koud is. Ik heb haar beloofd dat ze dit setje snel aan mag als de temperatuur omhoog gaat. En Noortje? Zij heeft bedacht dat dit haar feestoutfit gaat worden voor alle feestjes in de lente en de zomer 😉

Noortje draagt hier maat 116. 

Over Room Seven

Room Seven is het originele en authentieke merk dat zich sinds 1995 heeft gespecialiseerd in kleurrijk kinderbeddengoed, nachtkleding en kinder(kamer)accessoires. Vanaf 2005 zijn zij ook kinderkleding gaan maken. Vaak in samenwerking met kunstenaars maken zij geweldige en zeer unieke creaties. We love it!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

winactie oçhill winnen win actie

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
tumble 'n dry

Comfy winterlook in Tumble ’n Dry

De kou slaat nu echt toe. ’s Ochtens staat het ijs weer op de ruiten en de warme kleding kunnen...