Een hippe winter met Room Seven kleding

9 augustus 2016

Een hippe winter voor ieder kind? Geen probleem! Met de kersverse items van Room Seven gaan alle kinderen een prachtig seizoen tegemoet. Het creatieve merk brengt een gloednieuwe wintercollectie uit waar elk kind blij van wordt. Warm én hip blijven met kwalitatieve items die creativiteit uitstralen: dat is het doel. En daarin is Room Seven wederom geslaagd!

Room Seven kleding

Fleur het koudste seizoen van het jaar op met de vrolijke items van Room Seven. Unieke motieven en een fleurig tintje maken de winter trendy en speels. Combineer prachtig vallende jurkjes met gestreepte of gestippelde maillots om leven in de brouwerij te brengen. Of creëer een warme en trendy outfit met een kleurrijk vest en een rokje met een speels motief. Room Seven biedt je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Kwaliteit loopt als een rode draad door de collectie. En natuurlijk zit de Room Seven kleding als gegoten, zodat ieder kind ook in de winter zorgeloos op pad kan gaan!

room seven kleding, room seven kinderkleding, kleurrijke meisjeskleding

Room Seven accessoires

Na heerlijk te hebben rondgerend in modieuze items kunnen kinderen even tot rust komen op de originele kussens van Room Seven. De prachtige designs misstaan in geen enkele kinderkamer! Naar school gaan wordt extra leuk met een mooie rugzak van Room Seven. Het kleurrijke en unieke motiefje zal niet onopgemerkt blijven! Is het buiten ijzig koud? Een mooie gelegenheid om de schitterende sjaals van Room Seven om te doen. Deze houden kinderen warm en maken elke outfit compleet. Met de nieuwe collectie van Room Seven zijn alle kinderen klaar voor een onvergetelijke, trendy winter!

Bekijk en shop de gehele Room Seven kleding en accessoires collectie binnenkort bij:

Room Seven

room seven kleding, room seven kinderkleding, kleurrijke meisjeskleding, girlslabel

room seven kleding, room seven kinderkleding, kleurrijke meisjeskleding

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...