hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog Ninni Vi zomer 2017

Published on juli 3rd, 2017 | by Mi-choe

0

Mooie kleuren voor mooie meisjes

De zomercollectie van Ninni Vi is weer perfect voor een zomerse dag. De kleuren laten je meisje stralen. De collectie is stoer en toch wel meisjesachtig. En de kledingstukken zijn helemaal van deze tijd. Denk aan een maxidress, een jumpsuit of kekke kniekousen.

De collectie van Ninni Vi is heel uitgebreid. Leuke gestreepte bikini’s, fluffy jasjes en zelfs schoenen zijn er voor de meiden. Het wordt niet overal verkocht, zo blijft Ninni Vi lekker exclusief.

Ninni Vi gebruikt fijne, zachte en dus comfortabele stoffen en dat wilde Robyn wel eens even testen.

Uit je bol met deze sportieve look         

Robyn mocht de Ninni Vi jumpsuit proberen, met daaronder de gave kniekousen. Bij deze lange benen horen zeker een paar kniekousen. De jumpsuit is eenvoudig om aan te trekken, de stof is elastisch maar toch ook stevig. De pasvorm is super; het lubbert niet en sluit mooi aan.

Ook voor de sportieve meiden onder ons; Ninni Vi doet gewoon met je mee. Ook ondersteboven of al springend in de lucht. Robyn is dol op beweging en actie dus kleding mag bij haar zeker niet belemmeren of teveel aanwezig zijn. “En bij deze jumpsuit is het alsof je niks aan hebt”, zei ze. De mintgroene kleur staat Robyn geweldig en de vintage print met het gele accent geven het een stoere ‘look’. ‘Small things become great’; hopelijk geldt dat ook voor Robyn.

Maak het af met een paar kniekousen

Over de kniekousen kan ik kort en bondig zijn. Wij hier thuis houden van kniekousen, in alle kleuren en soorten. Deze kniekousen passen natuurlijk perfect bij deze jumpsuit, maar Robyn heeft ze ook onder een korte spijkerbroek gedragen en dan geven ze juist wat extra’s aan de outfit. Kniekousen leuken de outfit in één klap op en zorgen er voor dat als het weer een beetje tegen zit, je nog steeds in een zomerse outfit de deur uit kan. En dat is hier in Nederland wel zo handig. Zo kun je tenminste de hele zomer lekker zomers op pad.

Tnx Ninni Vi!

Shop de leuke kleren van Ninni Vi nu met korting bij

Kixx-online.nl

Ninni Vi review

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑