Gezellig aan de grote mensen tafel

14 februari 2019

Nu allebei onze kinderen naar school gaan en de motoriek goed onder controle is, vonden wij het tijd om op zoek te gaan naar grote mensen meubels. Bewust hebben wij de afgelopen 7 jaar weinig aan ons interieur gedaan, zodat we onze kinderen ook redelijk vrij konden laten. Een krasje hier en daar is niet erg op een oude tafel. Maar nu zijn we dus, gelukkig, toe aan een nieuwe fase. Een nieuwe robuuste eettafel staat hier hoog op de verlanglijst.

Bekijk hier alles voor de meisjeskamer >>

industriele-tafel-avezzano-1, robuuste eettafel, industriele look

Op zoek naar een robuuste eettafel

We doken op internet, op zoek naar een nieuwe eetkamer. We kwamen terecht bij Robuuste Tafels. En het viel niet mee om tussen al dat moois een keuze te maken. De industriële look spreekt mij wel erg aan, maar ik wil ook juist dat de eethoek warm en knus is. Dus misschien is dat dan niet ideaal voor ons. De tafel moet wel tegen een stootje kunnen en makkelijk schoon te houden zijn. Dat ze niet meer naast het papier krassen wil niet zeggen dat ze verder altijd even oplettend zijn. Dus we zoeken een robuuste eettafel met toch een knusse familie uitstraling.

Welk formaat tafel is handig?

Momenteel kunnen er 10 personen aan onze eettafel zitten, maar liever gaan we voor een maatje kleiner. Qua ruimte zou ik het liefst voor een 6 persoonstafel gaan, maar hoe gaan we dat dan doen als er visite is? Wat is wijsheid? Waar hebben jullie voor gekozen? Voor die uitzondering of voor het dagelijks comfort?

eetkamerstoelen groen, eetkamerstoelen kopen, eetkamerstoelen leerStoelen kiezen voor bij de eettafel

Een nieuwe, robuuste eettafel vraagt ook om nieuwe stoelen. Onze huidige stoelen zijn groot en zwaar en nemen veel ruimte in beslag. Dus we zijn er allebei over uit dat we slankere, stijlvolle stoelen willen. Maar wel stoelen die makkelijk schoon te maken zijn, mocht er eens een bakje van het een of ander omvallen. Ook de bankjes vind ik erg leuk. Ik vind dat wel heel gezellig staan, of het handig is weet ik niet. Maar het lijkt mij erg leuk voor de kids om daar op te zitten. En met een paar kussentjes wordt de industriële eetkamer toch ook knus?!

industriele-tafel-avezzano-1, robuuste eettafel, industriele look

Nog meer van Mam’s favourite’s >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

chronisch ziek

Mijn leven sinds de diagnose

Sinds de diagnose ( colitis ulcerosa ) in feb ’21 is het elke 8 weken in en uit het ziekenhuis....
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
mode voor mama damesmode fashion

De mooiste en warmste outfits voor mama

Het is winter en het meest geroepen zinnetje is…. mama ik heb het koud! Ik hoor het mezelf iedere keer...