hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken

Published on november 27th, 2015 | by redactie

0

Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22

De wereld redden, dat valt niet mee. In de actuele verhalen van Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22 doet hoofdrolspeelster Robin in elk geval haar best. In dit kleurrijke (voor)leesboek gaat ze op zoek naar handige tips. Dat doet ze met haar ezel Sam en roodborst Tik.

Robin is een stoer meisje dat met dieren kan praten. Haar moeder werkt als biologe in het buitenland, haar vader en opa zorgen voor haar. Robin maakt zich zorgen over de wereld en ze gaat samen met Jeroen, haar buurjongen, op zoek naar handige tips om de wereld te redden. Het moet iets te maken hebben met LoveStation22, dat is het enige wat ze weet. De dieren, die Robin kan verstaan, helpen haar bij haar zoektocht. Reis mee naar LoveStation22.

Lovestation22, boek, robinswereld, girlslabel

LoveStation22 is een te gek meisjeskleding merk en heeft tevens super originele accessoires die ook allemaal nog eens leuk betaalbaar zijn. Zo ook het schattige roodborst sjaaltje  van zacht katoen, afgebiesd met decoratief PomPom band. Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22 is een bijzonder en actueel, interactief-aan-de-keukentafel-met-je-kinderen-en-het-gaat-ergens-over-boek. Om voor te lezen. Maar ook om lekker door te bladeren. Robine en Elise vinden plaatjes kijken altijd erg leuk en bij het omslaan van de bladzijdes stuiten ze elke keer weer op een bijzonder mooie illustratie die gelijk vragen bij ze oproept. Het boek zit tevens boordevol dierenweetjes, onze meiden vinden dat erg interessant. Een super vrolijke cover maakt gelijk blij en de inhoud is zo verassend dat je er niet over uitgepraat raakt. Een prachtig boek die niet mag ontbreken op je boekenplank! Beleef de Wonderlijke Reis samen met je kinderen naar LoveStation22!

Winactie
Kinderen kunnen hun tip om de wereld te redden op een speciaal  ontworpen ansichtkaart schrijven en opsturen (LoveStation22, Twentepoort Oost 42.6, 7609 RG Almelo) De leukste, beste, origineelste inzendingen worden beloond met een kledingstuk uit de LoveStation22 collectie, waarvan een deel van de opbrengst gaat naar het WNF.

Dit boek is geschreven door cabaretière Madelijne Kool, de illustraties zijn gemaakt door Wanda van Dijk, en de dierenweetjes door Frédérique Lucas. Het boek is verkrijgbaar bij;

  Lovestation22.com

robinswonderlijkereis, boek, lovestation22, girlslabel

robinswereld, reis, lovestation22, girlslabel

robinswonderlijkereis, boek, lovestation22, vogeltjessjaal, girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑