Review; Handige naamstickers voor je schoolspullen

26 september 2023

Een broodtrommel, een drinkbeker, en een rugzak! Maar ook gymschoenen en regenlaarzen moeten bij Saar haar school in groep 1 en 2 achterblijven op school. Ze liggen in manden bij de klas en zodra het nodig is om buiten te spelen trekken ze allemaal weer hun regenlaarzen aan zodat er weer lekker gespeeld kan worden in de water plassen en de klas ook netjes blijft. En aangezien er heel wat kindertjes in de klas zitten komen er ook veel dezelfde gymschoenen en laarsjes voorbij, ze moeten dus met naam erop ingeleverd worden. Ideaal daarvoor zijn de naamstickers, dit vervaagt niet. Blijft goed zitten en bovenal is het goed leesbaar. 

Zelf je naamsticker ontwerpen

Samen met Saar heb ik op de site een mooie naamsticker ontworpen, heel veel keus uit achtergrondjes, lettertypes en kleurtjes met icoontjes. Saar had de voorkeur voor een mooie roze achtergrond met lila hartjes. Ze koos als afbeelding een zwaantje, en daarbij haar naam en achternaam duidelijk in het wit ernaast. 

Overal mocht deze naamsticker op en dus gelukkig hebben we er genoeg ontvangen! Namelijk 56 stuks voor €16,95 en gratis verzending voor over de hele wereld. 

Saar is trots op haar eigen naamsticker

Saar was trots om haar eigen gemaakte naamsticker overal op te mogen doen en dat alles mooi hetzelfde is. Zo komt alles weer mee naar huis en raken we het ook niet kwijt en dat scheelt dus ook weer dat we kwijtgeraakte spullen opnieuw moeten aanschaffen. 

We gebruiken ze voor veel dingen..

Ik gebruik de naamstickers niet alleen voor op school maar ook voor de zwemles op haar zwemvest en zwem- en sporttas. Ze blijven goed zitten in de vaatwasser maar ook op kleren in de wasmachine. 

Naamstickers bestellen is easy peasy..

De site is overzichtelijk en makkelijk om te bestellen met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook krijg je bij je bestelling een kortingscode van 20% die je voor de volgende bestelling kunt gebruiken! 

Wij moesten wel even geduld hebben op de levering, dit liep iets uit maar daarop werd ook netjes gereageerd vanuit My Nametags. En toen hadden we het ook erg snel in huis, het nieuwe schooljaar is van start! Dus wij kunnen weer een jaar vooruit. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found