hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen

Published on januari 20th, 2016 | by redactie

0

Favoriete regenlaarzen!

Saar mocht de mooie roze regenlaarsjes van het merk Naturino uitproberen en dat kwam goed uit, want de dag van de fotoshoot regende het de hele dag. Lekker in de plassen stampen met deze comfortabele roze laarsjes, geen probleem. De voetjes blijven kurkdroog en lekker warm doordat de laarzen gemaakt zijn van Natuurrubber. Door het handige ‘blokje’ aan de achterkant van de laars kan Saar zelf haar laarzen uittrekken zonder dat haar handen vies worden. Dat is ideaal!

Maar niet alleen wanneer het regent zijn deze regenlaarzen voor kinderen handig. Ze zijn ook fijn om te dragen wanneer je kind buiten gaat spelen in het gras of in het zand. Zo blijven de schoenen mooi en deze laarzen kunnen wel tegen een stootje. Klimmen, klauteren, rennen en slenteren, het kan allemaal. De laars is niet zwaar aan de voeten  en hierdoor kun je hiermee prima spelen. Het geeft niet wanneer ze vies worden, want je spoelt ze heel eenvoudig schoon onder de kraan. Zelfs de antibacteriële binnenzool kun je eruit halen en indien nodig laten drogen. Overal is aangedacht bij deze regenlaarzen. Wanneer het regent én bij het buiten spelen trekt Saar vanaf nu haar favoriete laarzen aan!

——————-Naturino regenlaarzen, regenlaarzen voor kinderen, regenlaarsjes

———————Saar met haar regenlaarzen van Naturino

 

regenlaarzen voor kinderen, regenlaarsjes voor kinderen, Naturino laarzen
Comments are closed.

Back to Top ↑