hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on november 19th, 2015 | by redactie

0

Van de regen in de drup

Ohhh wat hebben we toch genoten van een prachtige zomer en een heerlijke zachte zonnige herfst! Maar nu … tja dat is toch echt wel even wennen moet ik eerlijk bekennen. Je trekt vroeg in de ochtend de gordijnen open en wat zie je dan … ? Regen, regen en nog eens regen! Het is dan wel de tijd van het jaar maar toch begint de dag dan wat saai en troosteloos. Daar hebben we wat op gevonden! Laat je dag niet verpesten door de regen maar maak een gezellig ochtend-regen-dansje en het komt helemaal goed! En met deze fantastische vrolijke items trotseer je de regen en wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

regenaccessoires, vanderegenindedrup, girlslabel

1.  Met deze mooie Roze Bergstein regenlaarsjes kun je lekker stampen in de plassen. 2. Op deze krijtbord muursticker teken je de mooiste regendruppels. 3. Regenjas van Kidorable … super hip!  4. Lieve Uiltjes Paraplu.  5. Geen natte kleding met deze regenjasje met lieveheersbeestje 6. Superschattig bekertje en bordje met regendruppels 7. Prent met regenwolkje en quote in houten kader. 8. Super stoere regenlaarsjes met sterren 9. Met deze lieveheersbeestjes paraplu steel je de show!

Maak van een saaie regenachtige dag een spetterende mooie dag met deze vrolijke regenkleding voor kinderen!

 

Kijk hier voor meer kleding en lifestyle inspiratie >>>paraplu, regenjas, uiltje, girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑