hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen redrag meisjesschoenen, meisjes bikerboots, red-rag schoenen

Published on november 28th, 2019 | by Anne

0

SPOT ON RED-RAG SHOES

De tijd van lieve schattige schoentjes is voorbij. Weet je nog de eerste schoenen van je meisje? Ik weet precies wat ik kocht. Beige laklederen schoentjes met een bandje. Schoenen die zo op je hand paste, zo klein. Ze zitten nu in een doos en laatst kwam ik ze tijdens het opruimen weer tegen. Ik twijfel nog steeds wat er mee te doen. Iedere keer als ik ze zie denk ik, ahhhh. Dat gevoel had ik niet bij de eerste jongens schoenen die er trouwens naast lagen in een doos. Misschien laat ik ze wel in brons of zilver gieten. Als iemand een andere tip heeft, hoor ik het graag. redrag meisjesschoenen

Bikerboots voor meisjes #trend

Wie de schoen past…

Kinderen groeien als kool, je knippert en weer lijken ze langer. Hun voeten worden soms vergeten, die groeien uiteraard door. Wist jij dat 2 van de drie kinderen de verkeerde maat schoenen draagt? Het gaat hier niet alleen maar om te kleine schoenen maar ook om te grote schoenen. Een maatje groter komen lijkt zo fijn,  dan doen ze  er langer mee. Helaas, bezuinigen op schoeisel is niet goed. Kinderen kunnen serieuze klachten krijgen, zoals likdoorns en platvoeten. regelmatig checken die voeten. Aan de voorkant van de schoen moet er ongeveer een duimbreed speling zijn. Het is ontzettend handig om een binnenzool er even uit te halen en zo te kijken of ze nog passen. Mijn ervaring is dat na hun 4ejaar de kinderen niet meer zo hard gaan met groeien en je dan ongeveer 2 maten per jaar groeit. Op de site van RedRag schoenen vind je een handig maat schema.

bikerboots met stippenprint

Toffe bikerboots

Bij Emily blijven de voeten groeien en inmiddels tikken we maat 35 aan.  Per seizoen koop ik meestal 2 paar schoenen. In de winter is dat dan vaak een leuke bootie en een sneaker. Schoenen moeten overal bijpassen, goed zitten en het oog wil ook nog wat. Daarnaast hebben mijn dochter en ik niet dezelfde smaak. Wat is dat toch met die meiden, het lijkt wel of ze van zo in mijn ogen ordinair mogelijk houden. Hoe korter het rokje hoe beter en de schoenen moeten vooral groot en grof zijn met veel tierelantijnen en opdrukken. Gelukkig zijn daar de schoenen van Red-Rag. Een uitdagend en prikkelend – eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. Met uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids die precies weten wat ze willen. Een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types!

redrag meisjesschoenen, red-rag schoenen, redrag review

Stoere bikerboots met stippenprint voor Emily

Red-Rag in the spot light!

Dit seizoen mochten wij prachtige RedRag meisjesschoenen testen. We kozen samen voor deze stoere bikerboots. Deze laarzen zijn echt heel hip door de stippen print. Het lijkt een pantermotief maar is het toch niet. De stippen zijn mooi uitgevoerd in een fluweel zwarte finish. De schoenen zijn heerlijk smal, wat goed is voor de smallere voeten. En waar ik een ongeduldige kind heb is de rits een uitkomst. Je strikt ze 1 keer, en voor de rest gebruik je stiekem de rits aan de zijkant. De afwerking is juist wat deze schoen anders maakt. De rode stiksels langs de rand, het gouden logo op de tong van de schoen en het leuke zig-zag stiksel aan de zijkant maken deze boots af. En het belangrijkste?!  Ze lopen fantastisch. De schoenen gaan tot maat 40 en dat is een groot pluspunt met die grote voeten van tegenwoordig.

Wat vind jij van deze RedRag meisjesschoenen? Zie jij je dochter hier al op lopen? 

redrag meisjesschoenen, meisjes bikerboots, red-rag schoenen
Comments are closed.

Back to Top ↑