hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen

Published on april 28th, 2015 | by redactie

0

Red-Rag 10 jaar!

Favoriet bij ons is het tegendraadse schoenenmerk Red-Rag. Favoriet, omdat zij ieder seizoen weer een brutale en onderscheidende lijn schoenen op de markt weet te brengen die prikkelend en opvallend is, maar ook nog eens voldoet aan alle hoge eisen die er aan kinderschoenen worden gesteld: comfortabel, bijzonder sterk en een goede pasvorm. Red-Rag blijkt een ware aanvulling op het bestaande aanbod aan kinderschoenenmerken, want nu, tien jaar later, viert het merk een feestje!

Red Rag 10 jaar
Tegendraads en eigenwijs

Red-Rag heeft in de afgelopen tien jaar nog nooit een veilige weg bewandeld. De ontwerpers denken steevast behoorlijk ‘out of the box’ en lijken precies aan te voelen wat er in eigenwijze kinderen omgaat. Red-Rag bekijkt de wereld vanuit een stoere bril.  De brutale ontwerpen en de levendige kleuren staan al een decennium lang garant voor verrassende collecties. En dat was precies waar men in 2005, ten tijde van de lancering van de eerste collectie van Red-Rag, op zat te wachten. Een creatieve en inspirerende broedplaats dus. Combineer dat verrassend design met hoge kwaliteit en de fijne pasvorm en je zult begrijpen waarom het al tien jaar een succesformule is. Red-Rag verrast regelmatig met een hip event en te gekke winacties om het contact met de jongere doelgroep te houden.
In 2006 ontstond naast Red-Rag kids ook een lijn voor men & women. Deze lijn heeft na een kleurrijke start een flinke metamorfose ondergaan en kenmerkt zich momenteel als stoer en ongepolijst.

Feestelijk persevent
Ter ere van het 10 jarig jubileum kregen wij als een van de eersten de kans een blik te werpen op wat ons na deze zomer aan schoenmode te wachten staat. De najaarscollectie heeft als thema ‘Dutch Masters’ en brengt voor jongens onder meer sneakers in stoere materialen waarbij veel met kleur is gecombineerd. Voor de meisjes metallic, dieren- en Pied de Poule prints en laarzen met embroidery direct op het leer. De mannencollectie bestaat uit een kleine collectie schoenen met een stoere look & feel en verrassende elementen in de zool. Voor Red-Rag women een dandy stijl op z’n Red-Rag’s met opvallende kleuren en prints, een western groep met gewaagde materialen zoals gevlamd crocco, enkele robuuste bikerboots en tenslotte maken dé Red-Rag runners de collectie compleet!

red rag sneakers
Comments are closed.

Back to Top ↑