hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer raamdecoratie voor de kinderkamer

Published on augustus 12th, 2016 | by Colinda

0

Raamdecoratie voor de kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is super leuk om te doen. Meestal weten we wel wat leuk bij elkaar staat en wat de juiste sfeer geeft. Maar om de juiste raamdecoratie voor de kinderkamer te vinden blijft lastig. Het moet voldoende licht doorlaten en ‘s nachts donker genoeg zijn. Maar niet alles staat leuk op een kinderkamer. Wij zijn op zoek gegaan naar mooie raamdecoratie voor de kinderkamer.

Er blijkt echt een enorme keus te zijn in raamdecoratie. Gaan we voor gordijnen en dan kort of lang, of toch gewoon een handig rolgordijn? Ook hier blijkt weer een super groot aanbod in te zijn. Kies je voor een wit rolgordijn of ga je toch voor kleur of zelfs een speelse print.

Het is natuurlijk je eigen keus om een drukke print te kiezen, maar wij kiezen dan liever voor een uni gordijn. In een kinderkamer is het meestal druk genoeg met speelgoed en veel verzamelingen. Kies daarom voor een effen kleur en laat het mooi rustig, voor een zachte sfeer.

Mooie houten jaloezieën op de kinderkamer

Wat ook een prachtige sfeer geeft op de kinderkamer zijn houten jaloeziën. Deze geven een natuurlijke sfeer en warme uitstraling. Jaloezieën zijn een horizontale raamdecoratie met lamellen. Met jaloezieën is in één handomdraai de gewenste lichtinval en doorkijk te creëren. Zo heb je altijd je privacy en lichtinval in eigen hand. De horizontale lamellen in een jaloezie zijn zowel naar voren als naar achteren te kantelen. Het naar achteren kantelen is erg handig wanneer je de inkijk van buitenaf wilt beperken, maar toch optimaal wilt genieten van het daglicht.

raamdecoratie voor de kinderkamer




Comments are closed.

Back to Top ↑