hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog hippe meisjeskleding, quapi, quapi meisjeskleding, girlslabel, meisjesmodeblog

Published on mei 30th, 2020 | by Esther

0

Feestje bij Quapi

Dit jaar viert Quapi Kidswear alweer haar 10e verjaardag. Opgericht in 2010 en met de 1e collectie die in januari 2011 in de winkels lag is dit kledingmerk van Nederlandse bodem inmiddels niet meer weg te denken uit kinderkledingland. De naam Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo wat knapperd betekent.

Bekijk meer Outfit of the Day inspiraties >>

Kinderkledingmerk Quapi bestaat 10 jaar

Het merk is bedacht en opgericht door Monique van der Staay, omdat zij dacht iets toe te kunnen voegen aan het segment: vrolijk, draagbaar en betaalbaar. En die missie is geslaagd te noemen. Gestart met een eerste zomercollectie in 25 winkels en inmiddels in meer dan 300 winkels en webshops in Nederland en het buitenland te koop.

De collecties van Quapi Kidswear zijn kleurrijk, met veel details en leuke prints en gemaakt van hoogwaardige materialen. De lolly die je op alle kledingstukken terugvindt is inmiddels het handelsmerk geworden van het merk. Ieder jaar worden er verschillende leveringen gelanceerd voor de doelgroepen: girls, boys en mini’s. Dus van maat 62 tot en met maat 164 kan jouw zoon of dochter stralen in dit hippe en comfortabele merk.

quapi meisjeskleding, girlslabel, meisjesmodel, meisjesmama, meisjesblog, quapi, meisjeskleding

Shirtje & rokje

Inmiddels maakt Quapi Kidswear deel uit van het overkoepelende, eveneens door dezelfde dame opgerichte, ‘Style Labels’, waaronder ook de collecties van Levv girls, Levv Boys, Little Levv en Levv Newborn uitgebracht worden. Bij Stye labels doen ze alles in eigen beheer, van het uitzoeken van de stoffen, kleuren en prints, de complete styling, de marketing, inkoop en verkoop tot de distributie aan hun verkooppunten.

meisjeskleding, meisjeskledingblog, street fashion girls, quapi, quapi meisjeskleding, girlslabel, outfit of the day, kindermode zomer 2020

Shirtje & short

quapi short, quapi korte broek
QUAPI WINACTIE

Wij laten jullie een aantal leuke outfits zien van de 2 meest recente leveringen van Quapi Kidswear die in april zijn gelanceerd. De verschillende items binnen de leveringen zijn onderling te combineren, zodat je met een aantal kledingstukken verschillende combinaties kunt maken. Daarnaast mogen wij ook nog één van de populairste items uit deze zomercollectie weggeven. Het jeans shortje ‘Avanti’.
, meisjes short, wit tshirt meisje
quapi, quapi online kopen

Shirtje & sweatshort

Kijk hier voor de jongenscollectie van Quapi Kidswear >>

Quapi meisjeskleding, quapi shop, quapi online kopen

 

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑