hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog quapi jurk, meisjes jurkjes, zomerjurkje, Quapi kinderkleding, quapi 2018, girlslabel

Published on juni 6th, 2018 | by Mi-choe

0

Quapi jurk – Girls just wanna have FUN

Als dit geen statement jurkje is, dan weet ik het ook niet meer. FUN. Need we say more? Quapi is er voor kinderen en weet wat kinderen willen. Gewoon lekker kind zijn. Deze zomercollectie bruist van de frisse, hippe kleurencombinaties en dit is er 1 van. Dit Quapi jurkje is onderdeel van de 4een laatste zomerlevering van Quapi. Maar voorlopig denken we nog lang niet aan de herfstcollectie en genieten we van deze uitgebreide, hippe zomercollectie. Zomerser dan met deze 4elevering gaat het zeker niet worden. We zien maxidresses, korte zomerjurkjes en korte jumpsuits. Gelukkig hebben we al warme dagen gehad en kon deze mooie Quapi jurk al meteen aangetrokken worden.

TIP: kinderkleding SALE >>

Meer leuke zomerjurkjes >>

Quapi jurk

quapi jurk, meisjes jurkjes, zomerjurkje, Quapi kinderkleding, quapi 2018, girlslabelDit jurkje had meteen al een plekje in de koffer verdiend, want als de vakantiezon straks schijnt, hoort dit jurkje er helemaal bij. Het jurkje sluit mooi aan en is van dunne, goed ademende stof en het ceintuurtje met vrolijke kleurtjes maakt het helemaal af. Dit mint kleurige jurkje heeft een witte overall ruitjesprint en ditzelfde model is er ook in het roze met een trendy overall print met ananassen. Op de achterkant loopt een verticale print, dus kijk niet raar op als mensen je nakijken. In deze jurk is geflaneerd, geklommen en gesprongen en hij blijft favoriet omdat hij zo heerlijk zit. Niks knellend, warm of stug. Robyn is groot Quapi fan.

Quapi zomer kleding

Roze slippers met ananassen op het voetbed horen natuurlijk bij een dagje strand of zonnige vakantie. De bandjes van de slippers hebben mooie glitters en dat was dan ook het eerste dat Robyn zag. Er zijn ook slippers met de andere, welbekende kleurencombinaties van Quapi van deze zomer. Mix and match is onmisbaar. Vrolijke prints en teksten dragen bij aan het ultieme vakantie- en zomergevoel en we hopen dat dit een hele lange, warme zomer wordt.

Shop deze leuke meisjeskleding hier

quapi jurk, meisjes jurkjes, zomerjurkje, Quapi kinderkleding, quapi 2018, girlslabel

quapi jurk, meisjes jurkjes, zomerjurkje, Quapi kinderkleding, quapi 2018, girlslabel

Bekijk hier de zomerse Quapi jongenskleding set >>
Comments are closed.

Back to Top ↑