hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs quality time, quality time met je dochter, meisjesmama, meisjesmoeder, mamablog

Published on december 23rd, 2013 | by redactie

0

Quality time met je dochter

Tijd voor je kinderen. Zo belangrijk en zo eenvoudig. Mijn geleerde les van deze week. Het is Kerstfeest op school dus doen we Femke een jurk aan. Er hangt nog wel wat in de kast. Roze. Maat 92, 98, wat heeft ze eigenlijk tegenwoordig? Jurkjes doen we blijkbaar niet zoveel aan de in herfst. Want op de ochtend van het kerstfeest op school blijkt ze toch weer gegroeid te zijn en zit het jurkje toch net iets te strak. Maar ja, ze moet het er vandaag maar even mee doen.  Het consultatiebureau, later die week, geeft het verlossende woord. Ze is 100 cm.

Quality time met je dochter

Een mooi excuus om de zaterdag voor kerst nog even de stad in te gaan en een mooie kerstjurk te kopen. Samen met z’n tweeën, zonder zusje en broer. Mama en dochter Quality time. Al is ze nog maar 4, Femke vind het leuk om de stad in te gaan. En te shoppen. Kleren kopen met papa of mama, of voor zichzelf, of mee gaan sinterklaasinkopen doen. Het kon nog net dit jaar.

Samen winkelen

Het eerste waar ze in de winkel op valt zijn nep-uggs. Nee, die krijg je dus niet. Onder het mom van ‘we zoeken alleen een jurk’, krijg ik haar mee naar de jurken. Die met glitters. Daar is de keuze snel gemaakt. En dan ook nog een glittervestje en toch ook nog maar een paar hello-kitty glitterschoenen om het af te maken. Daarna? Op naar de V & D voor een fristi en een cappuccino en een lekker taartje. Want dat hoort ook bij Quality time. Het resultaat: Een stralende foto op facebook en een dikke knuffel met  ‘je bent lief mama’.

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar: ik ga vaker  met elk kind apart op stap. Een dagje weg, shoppen, museum of gewoon even in de stad wat drinken. Met z’n tweeen. En niet alleen ik, maar ook manlief. Wat het is zo goed, quality time. En zo makkelijk.

 

Lees herkenbare blogs van meisjesmoeders >>

Bekijk de nieuwste meisjesmode >>

Meisjeskamer inspiratie >>

Meisjesfeest >>
Comments are closed.

Back to Top ↑