hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Feest

Published on juni 30th, 2016 | by Colinda

0

Prinses voor een dag

Wil je graag voor een keer prinses voor een dag zijn? Dat kan. Vier je prinsessenfeestje in een koninklijk paleis. Met vriendjes en vriendinnetjes speuren door 300 jaar oude gangen en kamers. Wandelen door sprookjesachtige tuinen. Dat alles kan op Paleis Het Loo!

Prinsessenfeestje in een echt kasteel

paleis het looBij de kassa van het paleis ontvangt de jarige een vrolijk gekleurd tasje/rugzakje met daarin voor iedereen:
* een gouden kroontje
* een kleurboekje van prinses Marianne
* een stickervel van Paleis Het Loo
* een buiten- en binnenspeurtocht inclusief potlood (ca. 2 uur)
* een leuke verrassing!
* een kortingskaart voor een eventueel volgend bezoek

De buitenspeurtocht voert je door de Stallen van het paleis, waar koetsen, koninklijke auto’s en echte sledes te zien zijn. Pas op voor de loslopende pauwen! In de paleistuinen kun je, na het beklimmen van de zuilengang, uitkijken over de sprookjesachtige tuinen. Met de binnenspeurtocht speur je door het paleis, waar je o.a. kunt zien hoe een prinsen- of prinsessenkamer was ingericht en met welk speelgoed de koningskinderen speelden. Is je feestje op een woensdag in de maanden juni, juli of augustus, dan mag je zelfs bovenop het dak van het paleis!

Aan het eind van het feestje mag je in het paleis lekker eten met al je vriendjes en vriendinnetjes. En natuurlijk lusten prinsessen ook frietjes 😉 Boek snel dit koninklijke verjaardagsfeestje >>>

kinderfeestje-paleis-het-loo

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑