hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on juli 11th, 2013 | by redactie

0

Prinsessendag

Op alle dinsdagen in juli èn op dinsdag 6 en 13 augustus aanstaande is het op Paleis Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als een echte prinses en neem plaats op een Koninklijke troon! In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

                                prinsen en prinsessendag paleis het loo

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!

Tijdens de zomervakantie worden er speciaal op de dinsdagen op Paleis Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen.

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram of koets te maken en een audiotour te volgen door Paleis het Loo. Hierbij loop je met een hoofdtelefoon door de paleiskamers en worden er spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners verteld. Voor alle kinderen is er een leuk cadeautje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Deelname Prinsen- en Prinsessendag: € 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen. Aanmelding deelname is niet nodig.

prinsessendagen paleishetloo_560x350

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑