Pimpen en Restylen

23 december 2015

Je kent het wel, hoofd vol leuke creatieve ideeën die je het liefst meteen tot uiting wil brengen. Lekker aan de slag met een likje verf, een kussentje pimpen, een schilderijtje restylen ohhh teveel om op te noemen. Ideeën genoeg … maar het echte uitvoeren is de laatste tijd wat stroef. Ben al blij als ik project; “huishouden”, “bergen was” en “nog grotere berg strijkwas” tot een goed einde kan brengen.

Toch maak ik maar heel enthousiast een lijstje met alle benodigde pimp spulletjes en kom dan al snel tot de conclusie dat ik alles beter kant en klaar kan kopen en vervangen, dan ben ik goedkoper uit en sneller klaar! Maar goed, ook ik wil mezelf wel weer eens uitdagen om een eigen pimp projectje te starten! Tegenwoordig is alles “Selfmade” dus dan kan Daan toch niet achter blijven!

Inspiratie genoeg

Paar jaar geleden was ik best heel ijverig en energiek óók nog! Ik had een hele dag gewerkt en bij thuiskomst pimpte ik nog even een bankje en maakte met gemak gordijntjes inclusief vlaggenlijntje voor in het speelhuisje. Ik draaide mijn hand er niet voor om, de ideeën stroomden mijn hoofd binnen en ook het uitvoeren ging vloeiend! Kortom, ik had er schik van!

Ik heb gemerkt dat mijn meisjes pimpen, restylen en verven ook erg leuk vinden. Lucky Mom! Dus die tafel staat hier regelmatig vol met verf, glitters, pailletten en alles wat je maar bedenken kan. Maar restylen is wel hun favoriete onderdeel en dan bedoel ik niet harmonieus en gezellig aan de tafel een schilderijtje pimpen maar meer in de zin van; “bestempel je bank”, “stoepkrijt je speelhuisje”, “trek mama’s gepimpte vlaggenlijn aan gort” en “de muur van de gang kan wel een wasco beurtje gebruiken.”
Dusss…

Je snapt wel waarom het de laatste tijd wat stroef verloopt met dat uitvoeren. Op het moment dat ik alles in mijn hoofd heb zijn er twee lieve stemmetjes die zeggen; ” Mama doe maar niet, zonde van je tijd!” Al moet ik zeggen dat ze best behoorlijk creatief zijn en mij juist weer inspiratie geven om toch weer een projectje te starten maar dan misschien wel Kids-Proof! 😉

Thanks Ladies!!!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

diy-babyshower-tip

DIY-plezier tijdens de babyshower

Een babyshower is meer dan alleen een feestje.  Het is een hartverwarmende meet-up om de aanstaande komst van een nieuw...
poppenhuis-maken

Zelf een poppenhuis maken

Zijn jullie creatieve ouders met jonge dochters? En zijn jullie op zoek naar een leuk project om samen met jullie...
koningsdag knutsels

De leukste knutsels voor Koningsdag

Koningsdag komt eraan… Dat betekent dat er weer flink gefeest gaat worden in de dorpen en steden van Nederland. Knutselen,...