hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs

Published on november 16th, 2015 | by redactie

0

Gezond frituren

Als je vraagt wat de kids willen eten, dan is het antwoord keer op keer weer; “frietjes”. Natuurlijk willen wij onze kinderen het liefst iedere dag een gezonde maaltijd voorschotelen, alleen in een druk gezin gaat dit niet altijd en pak je (soms iets te snel) de frituurpan maar weer. Dat betekent feest voor de kinderen aan tafel.  Maar als moeder heb je hier geen goed gevoel over, want je weet  dat het niet gezond is en helemaal wanneer je ook nog een beetje gezonder wilt leven. Het eerste wat je dan doet is letten op wat je eet. Dan is het helemaal mooi als ook de bereiding van je eten gezonder kan. Zoals frituren met hete lucht, in de Philips Airfryer.

Gezonder frituren met lucht

De Philips Airfryer is te vergelijken met een friteuse. Maar dan net even anders. Het nadeel van een frituurpan is die vieze stinkende olie. Met de Airfryer heb je daar bijna geen last van want je hebt geen tot nauwelijks olie nodig, dus het stinkt veel minder. Je kunt daardoor op een gezondere manier, onder andere snacks en frietjes, bereiden. De Airfryer is makkelijk in gebruik, er zitten maar twee knoppen op: een draaiknop om de temperatuur in te stellen en een knop om de tijd in te stellen. Het is een kwestie van een paar minuten voorverwarmen, vervolgens je frietjes, snacks of vlees erin en wachten tot het belletje gaat! Ondertussen kun je een lekkere salade maken en de tafel dekken. Handig! De frietjes komen er heerlijk knapperig uit en bevatten tot 80 procent minder vet én… ze smaken overheerlijk!
Comments are closed.

Back to Top ↑