hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on juni 24th, 2014 | by redactie

0

Het schattige biggetje Peppa

Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Samen met papa, mama en kleine broertje George woont Peppa op de boerderij. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en…. in modderpoelen duiken!

Peppa Klaslokaal

De kids en vriendinnetje spelen met het klaslokaal van Peppa zo een hele schooldag na. Peppa gaat naar school, Peppa mag verven en knutselen op school en Peppa moet nu de plasketting pakken, want ze moet toch echt heel nodig naar de wc. Het is geweldig om te zien hoe kleine kindjes zich zo kunnen inleven in een rollenspel met Peppa in de hoofdrol. Het klaslokaal bevat schoolbanken, stoeltjes, een schoolbord, Peppa, drie klasgenootjes en natuurlijk de lerares en de doos kan gebruikt worden als vrolijk klaslokaal.

Peppa Speelhuis, peppa speelgoed

Peppa speelgoed

Met het twee verdieping tellende Peppa Speelhuis kunnen kinderen bij Peppa thuis spelen. Het speelhuis kan open en dicht geklapt worden, zodat hij makkelijk te vervoeren is. Het huis bevat gedetailleerde kamers, zoals deze ook in de TV serie te zien zijn, compleet met schilderijtjes aan de wanden en (getekende) lampen aan de plafonds. Kinderen kunnen in het huis Peppa en haar familie in bad doen, een wasje draaien of de tanden van de familie poetsen aan de wastafel. Als Peppa of haar familie moe zijn, kunnen ze gaan slapen in het stapelbed.  De speelset bevat verder een Peppa figuurtje, vier stoelen, een tafel, een fauteuil, een bank en een TV. Met dit Speelhuis spelen ze thuis bij Peppa! Bij een echt huis horen natuurlijk ook een auto en een camper. Zo kunnen Peppa en mama Big en Papa Big ook een dagje op stap.

Shop Peppa Big Speelgoed hier >>>

                  peppa speelgoed, varkentje peppa
Comments are closed.

Back to Top ↑