hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen paardentassen-unicorntassen, meisjestassen

Published on oktober 5th, 2017 | by redactie

0

We love Horses and Unicorns!

Meisjes en paarden zijn altijd al een geslaagde combinatie geweest, veel meisjes willen al van jongs af aan op paardrijles. De in 1981 geïntroduceerde My Little Pony’s spelen goed op in op de liefde voor paarden en waren meteen een hit. Met hun mooie kleuren en mytische uitstraling zijn ze nog steeds populair bij jonge meisjes.

Paardentassen & Unicorntassen

In de jaren 90 ontstond er ook een Unicorn (eenhoorn) trend, die in 2017 nogmaals helemaal hip is geworden. Het hippe merk De Kunstboer heeft deze trend ook helemaal omarmd en speelt er goed op in door naast een aantal heel mooie paarden tassen, ook mooie Unicorn producten te maken.

Dit heeft geresulteerd is een mooie collectie van heel leuke girly meisjestassen en een mooie kinderposter. De tassen hebben mooie afbeeldingen van paarden en vaak een sprookjesachtige uitstraling door gebruik van mooie bosachtige en mytische achtergronden en regenbogen. Deze prachtige kindertassen en kinderrugzakken zijn perfect voor meisjes die van paarden en eenhoorns houden. Als jouw dochter ook van paarden of eenhoorns houdt, zit er vast iets moois voor haar bij.

De leuke tassen van De Kunstboer zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl, waar je ook nog veel meer leuke kindertassen en hippe kinderrugzakken kunt vinden. Neem dus snel een kijkje op Hippebeestjes.nl!

paardentassen, unicorntassen, meisjestassen
Comments are closed.

Back to Top ↑