Op vakantie met pijn …

28 augustus 2018

In mijn vorige blog vertelde ik over de eerste 3 weken van de zomervakantie.  Ik kreeg ontzettend veel pijn na de 2deweek. Ik hoopte dat de pijn weg zou zakken door veel rust te nemen, zodat ik goed op vakantie kon gaan. Helaas is dit niet gelukt. Voordat ik deze pijn kreeg, had ik tegen Marcel gezegd dat ik hoopte dat de rolstoel dit jaar niet mee hoefde. Maar uiteindelijk hebben we toch besloten om deze mee te nemen.

Lees ook: mama met een beperking >>

Camping vol met vakantie vriendinnetjes

Mijn vakantie was heerlijk, ondanks de pijn, hebben we met elkaar genoten. We zijn op het strand geweest, hebben winkeltjes bekeken en zijn veel op de camping geweest. Deze camping heeft een heel leuk animatieprogramma, voor de kinderen hoef je eigenlijk niet van de camping af. Wij komen al 5 jaar op deze camping en Noortje heeft al echt haar vriendinnetjes die ze elk jaar terug ziet.

Er zijn twee dingen waar een heel jaar lang voor gespaard wordt door Noortje:

  • Springen in het dorp
  • Paardrijden

Springen in het dorp doet Noortje al vanaf dat ze 3 jaar is. Je wordt vastgemaakt met touwen en mag zo op de trampoline springen. Noortje vindt het geweldig om salto’s te maken. Daarnaast wil ze graag paardrijden. Ook dit hebben we gedaan. Een half uur lang mag je met een paard door de weide lopen. Noud heeft dit jaar ook voor het eerst paardgereden, hij vond het geweldig!

Elk jaar hopen we natuurlijk op strandweer en de weken voor onze vakantie waren prachtig. Deze keer konden Noortje en Noud 3 keer naar het strand, waarvan ik er 2 mee geweest ben. En om eerlijk te zijn wilde ik de 3dekeer niet mee, maar we merkten aan het gedrag van de kinderen dat ze heel graag wilden dat mama mee ging dat ik mezelf er toch toe heb gezet.

Natuurlijk is het prachtig om ze te zien. Ze renden zo de zee in, op een plank, met een garnalennetje, of om over de golven te springen. Op het strand werden handstanden en radslagen gemaakt en werd er gegraven met scheppen.

Op vakantie met pijn

De 1steweek van de vakantie was het met mijn rug redelijk te doen, de 2deweek van de vakantie had ik het echt zwaar. Dat klinkt misschien raar, maar je wilt zo graag meedoen. Zo graag een “normaal” gezin vormen en eens even geen pijn hebben……  Door de pijn werd ik ook chagrijnig. En daar moet je zo voor waken, zeker bij de kinderen. Vandaar dat we ook veel dagen op de camping hebben doorgebracht, waarbij de kinderen zich gelukkig goed vermaakten bij het animatieteam of de speeltuin.

Herinneringen zijn er voor altijd en daarom proberen wij elke dag een mooie herinnering te maken en te benoemen. Niet iedere dag zal goed zijn, maar er zit wel iets goeds in iedere dag.

  

op vakantie met pijn

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...