hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen

Published on maart 15th, 2013 | by redactie

0

Een meidenvakantie in Frankrijk

Ieder jaar kijken weer veel mensen uit naar de zomervakantie. Heerlijk op een camping in de Franse zon of met de caravan onderweg naar het zuiden van Europa. Frankrijk blijft het populairste vakantieland en dat is niet zo gek, want doordat wij er al jaren komen zijn er veel campings in Frankrijk helemaal ingesteld op onze behoefte aan pindakaas en hagelslag.

Met een paar meiden op de camping zijn er genoeg dingen te doen. Je kunt de meiden op de camping vermaken of er opuit gaan met een rugzak vol lekkers. Hieronder een aantal tips om er echt een top vakantie van te maken in het zuiden van Frankrijk!

Echte kastelen voor de prinsesjes
In Zuid-Frankrijk zijn veel kastelen te vinden. In het stadje Carcassonne staat het kasteel dat Walt Disney vermoedelijk als inspiratiebron heeft gebruikt voor het Disney Kasteel. Of het nu waar is of niet, het is een prachtige stad die de meiden veel zal leren over hoe ridders en prinsessen in de middeleeuwen leefden.

Bamboe en bloemen
Bijna ieder meisje is gek op bloemen. In de La Bambouseraie bamboetuin in Générargues kunnen ze echt hun hart ophalen tussen de prachtige planten en grote baboes. Deze tuin werd ooit aangelegd als bamboekwekerij en is inmiddels een van de favoriete natuur attracties van Zuid-Frankrijk.

Cocktails op de camping
Zin om even een middagje op de camping door te brengen? Ga dan naar de supermarkt en haal allemaal lekkere fruitsoorten en limonade en maak cocktails met de meiden! Meng prikwater met limonade siroop en snijd stukjes fruit als versiering voor op de rand van de beker. Is er een koelkast aanwezig? Dan kun je ook lekkere shakes maken met melk. Bij gebrek aan een blender kun je de kids zelf het fruit laten prakken. Spoel de tafel daarna wel goed schoon, want het fruitsap trekt mieren aan.

Op safari
Jongens, meisjes, papa’s en mama’s, dit is een uitstapje die bij iedereen in de smaak valt. Met de auto kun je in het Zoo Africansafari park, langs de leeuwen, zebra’s en olifanten rijden. In dit park vergeet je heel even dat je in Zuid-Frankrijk bent.

 

LEES OOK: 

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑