hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs sunday school, ikks, koopziek

Published on augustus 1st, 2019 | by Wiljo

0

Ook ik ben koopziek… HELP!

De nieuwe wintercollecties komen er weer aan! Terwijl het hoogzomer is, zie ik overal op sociale media weer de wintercollecties verschijnen. Jassen, broeken, truien en jurken met lange mouwen komen op mijn schermpje voorbij. Op veel fanpaginas op Facebook ontploft het. ‘Heb je die nieuwe winterjas van Moodstreet al gezien?’, ‘Nee, ik heb die bronzen van No-bell al gekocht!’. ‘Oh, ik ga dit jaar voor die geweldige van Indian Blue Jeans!’ Visioenen van moeders met ogen als theeschoteltjes achter de tablet komen in mijn hoofd voorbij.

Bekijk de nieuwste kinderkleding trends >>

Ik beken…

Maar ik beken, ik kijk mee. Herstel, ik kwijl mee. Ik maak me er ook schuldig aan, ik ben gewoon gek op mode en wil dat mijn kinderen er leuk bijlopen.

In juli komen de eerste najaar- en wintercollecties alweer in de winkels en online. Terwijl jij nog op zomervakantie bent, maken de merken je alweer warm (of nóg warmer) met de winterkleding. En toch ga je kijken, wat gaat de kleuren doen deze winter? (Brons en bruintinten, oker, zwart, rood!) En welke patroontjes komen voorbij? (ruitjes en animalprints volop!)

Mode blijft maar veranderen, niet alleen met de collecties in de zomer en de winter, maar in alles. Want kom op, had jij 3 jaar geleden geloofd dat je dochter er nu als Nel Veerkamp bij zou lopen? En had jij 2 jaar geleden gelooft dat je dit jaar voor een bruin/bronskleurige of zelfs okergele winterjas zou gaan? Dat is het leuke van mode. De onvoorspelbaarheid. Nou ja, als ik mijn moeder moet geloven, komt alles altijd weer een keer terug.

Koopziek

En nu is het juli, en de eerste winterkleding voor mijn kinderen is inmiddels besteld en geleverd. En er komt een deze dagen ook al een mooie nieuwe winterjas deze kant op. Nou ja, ik ben eigenlijk al minimaal op de helft van mijn inkoop, niet doorvertellen. Want het duurt misschien nog wel 3 maanden voordat het gedragen kan worden. Ik moet jullie opbiechten, ook ik ben koopziek… HELP!

Lees ook: kritiek op opvoeding van anderen >>
Comments are closed.

Back to Top ↑