hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews finding dory, disney on ice, disney on ice ahoy, onvergetelijke avonturen me disney on ice

Published on december 15th, 2018 | by Mi-choe

0

Het waren zeker Onvergetelijke avonturen met Disney On Ice

Eindelijk was het zo ver. Wij mochten met het hele gezin naar Ahoy om daar Onvergetelijke avonturen met DISNEY ON ICE te gaan bewonderen. Uiteraard waren de verwachting hooggespannen. Robyn keek uit naar Finding Dory en Rapunzel. Zelf ben ik groot fan van de Lion King en de mannen zaten klaar voor Toystory. Kortom, het ideale uitje voor het hele gezin.

Nog meer leuke uittips >>

Onvergetelijke avonturen met DISNEY ON ICE

Onvergetelijk was het zeker. Los van dat het enorm knap is hoe goed iedereen kan schaatsen, de show is ook erg grappig. De verhalen volgen elkaar vlot op en dat is wel fijn. Zo blijf je geboeid kijken en de tijd vloog echt voorbij. Ik dacht trouwens dat het misschien wel fris zou zijn, met zoveel ijs in 1 ruimte, maar niks is minder waar. Het is er zelfs lekker warm binnen.

De mooie verhalen die voorbij komen

Natuurlijk is er geen feest compleet zonder de, nog steeds, mega populaire Anna en Elza. De bijzondere kleuren van Finding Dory kon ik helaas niet vastleggen, in een soort black light kwamen ze prachtig uit. Aladdin kwam vergezeld met verschillende diersoorten. Waaronder een hele grote olifant. Wat knap hoe die zich kon voortbewegen op het ijs. Echt heel bijzonder! Robyn was onder de indruk van de lange vlecht van Rapunzel en van Sneeuwitje en de 7 dwergen. We hebben heel veel bekende verhalen voorbij zien komen. En we vonden ze allemaal leuk.

Aladdin, disney on ice, disney on ice ahoy, onvergetelijke avonturen me disney on ice

 

finding dory, disney on ice, disney on ice ahoy, onvergetelijke avonturen me disney on ice

Dit is pas quality time met elkaar

Mickey en Minnie praatten de verhalen aan elkaar en gelukkig waren Donald Duck en Goofy er ook bij. Qua decoratie was het heel mooi. Er gebeurde meer dan ‘alleen’ het knappe schaatswerk. Mooie lampionnen, licht, vuurwerk, sneeuw uit het plafond, alles kwam voorbij. En bij binnenkomst had Robyn meteen de souvenirkraam ontdekt. Robyns oog viel op de prachtige bekers met een soort slush puppy bol ijs erin. En Sef ging voor groot en koos een zak popcorn voor het hele gezin. Tijdens de show heb ik zo genoten van de snoetjes van de kinderen. Vol verbazing en verwondering keken zij naar de verhalen. Dat was eigenlijk nog mooier dan de show;)

Meet and Greet met de Disney iconen

De onvergetelijke avonturen met DISNEY ON ICE mochten wij uitsluiten met een heel bijzonder moment. Bij hoge uitzondering mochten wij eventjes op het ijs stappen. Er werd een blauwe loper neergelegd en Mickey en Minnie Mouse kwamen naar ons toe. Je kon je camera aan iemand van de organisatie geven zodat je allemaal op de foto kon. Super leuk, want dit maak je tenslotte niet vaak mee. Moe en heel voldaan zijn wij naar huis gereden, wat een topavond!

DISNEY ON ICE is in Ahoy Rotterdam en in de Jaarbeurs te Utrecht te bewonderen.

meet and greet, minnie mouse, mickey mouse, disney on ice, disney on ice ahoy, onvergetelijke avonturen me disney on ice

Robyn draagt een leuke set van LEVV >>

Fijne feestoutfits om mooi de deur uit te gaan >>

 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑