hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs online shoppen, girlslabel

Published on oktober 9th, 2019 | by Manja

0

In het mandje, uit het mandje …

De herftskleding kan eindelijk aan, veel regen en wind. Jullie hadden vast al gemerkt dat de herfst nu echt is begonnen 😉 Ik hou enorm van de herfst, de kleuren,die heerlijke warme kop choco, de warme sweaters en uiteraard al die leuke winterjassen! Ik ben gek op online shoppen. Lees je mee? En ik ben benieuwd, of het herkenbaar is? Of stellen jullie een maximum aantal kledingsetjes voor jullie meisje?

Online shoppen

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik besluit elk seizoen, niet meer zoveel kinderkleding te kopen. Maar al vroeg in het nieuwe seizoen zie je overal de leukste sneak peeks. Er is ook zoveel leuks te koop, of het nu merk of non-merk is. Mixen & Matchen vind ik dan ook heel leuk, want leuk hoeft echt niet duur te zijn, vind ik!

Maar ook in de kast van mijn kinderen, doe ik wel eens een miskoop, en pak ik dat ene kledingstuk gewoon minder snel. En zo is er ook altijd een favoriet, die dus het meest gedragen word, in de was en uit de was zeg maar!

In het mandje, uit het mandje …

En dan als het avond is en de kindjes liggen op bed dan wil ik toch weer online shoppen. Ik speur op internet naar de leukste dingen bij de leukste shops. Het lijkt soms wel automatisme, te veel leuks! In het mandje uit het mandje, oei prijzig, Nee doen we niet! Om het dan een uur later alsnog bestellen..

Ben bang dat het ook dit seizoen niet geheel gaat lukken, dat minderen. 😉

TIPS:

Mochten jullie nu net als ik, graag online shoppen en ook last hebben van dit soort automatisme, dan heb ik een aantal leuke online shops om te checken. Speciaal voor op die herfstachtige avonden 😉

De Zara heeft echt heel veel leuks nu vind ik, en dit keer zat het ook echt allemaal mooi bij mijn meisje! En kennen jullie Next Direct al? Geweldige dingen, voor net zulke geweldige prijsjes en goede kwaliteit! Of Kiabi ook fijn geprijsd.

Bekijk leuke meisjeskleding shopping collages >>

herfstkleding, online shoppen, girlslabel, meisjeskleding herfst
Comments are closed.

Back to Top ↑