Online shoppen in coronatijd, wel zo veilig!

23 november 2020

Corona, we kunnen er niet onderuit, het is er en blijft voorlopig nog wel even. De mondkapjesplicht is inmiddels aangenomen en ik merk dat ik nog maar weinig buiten kom om te shoppen. Liever ga ik online shoppen en inspiratie op doen. Dat is wel zo veilig op dit moment.

Online shoppen voor jezelf

En leuk is het ook, want in de winkel pak ik geen mandje om die schandalig vol te gooien met alles wat ik leuk vind. En online kan dat wel. Geen verkoopster die je vreemd aan staat te kijken. En ook geen winkeleigenaar die denkt dat hij de topdag van de week gaat draaien als hij verlekkerd naar je overvolle winkelmandje kijkt. En, ook een groot voordeel, geen kinderen die aan je jas lopen te trekken dat ze naar huis willen. Nee hoor, niks van dat. Gewoon lekker thuis op de bank, in mijn favoriete Mac jeans.

Online winkelen

En online winkels zijn er in overvloed! Voor ieder wat wils. Zoek je een compleet nieuwe garderobe? Hou je van hippe fashion trends? Of ga je liever voor de klassieke little black dress of die mooie Reset jas? You name it, en het is er. En het mooie van online shoppen is dat alle winkel bij elkaar zitten, gewoon vanaf de zitbank, of vanuit je bed, net wat je wilt. En bang om Corona op te lopen hoef je niet te zijn, en ook niet voor de parkeerboete. Ik zie alleen maar voordelen!

De juiste kledingmaat vinden

Tja, denk je nu, maar ik moet het toch ook passen? Daar is natuurlijk op gelet. Veel internetwinkels bieden gratis retourneren aan. Let wel op dat je dit met mate doet, bij de meeste webshops staan goede maattabellen waar je op kunt zien welke maat je moet bestellen, want niets is vervelender voor zowel jou als de webshop, om iets retour te sturen. Meet daarom van te voor even je maten op (borst, taille en heup is meestal al genoeg) en miskopen gaan jou voorbij. Dat doe ik ook bij al mijn kleding. Door goed je maten te meten zitten de kledingstukken altijd perfect.

Winkelmandje online vullen

Dus ja, als ik niks te doen heb, en de kinderen lekker op bed liggen, dan kruip ik in het hoekje van mijn bank en ga ik heerlijk mijn winkelmandjes vullen. Ik maak de mooiste combinaties van luxe truitjes met pantalons, jurkjes, nieuwe pumps en let lekker niet op de prijs. Tussendoor zoek ik in een andere webshop een nieuwe televisie uit en ja hoor, die laptop kan er ook nog wel bij. Mijn wasdroger had laatst een vreemd rateltje, dus ik kijk meteen welke ik kan bestellen en gooi er eentje bij in de winkelmand naast de tv en de laptop, past best!

Veilig online shoppen

En als ik klaar ben, en me rotschrik van het enorme bedrag, leeg ik snel mijn winkelmandjes en begin opnieuw, maar nu met de spullen die ik écht nodig heb. Want naar de winkel ga ik nog maar even niet, ik hou het voorlopig liever bij het veilige online shoppen…

Ben jij ook gek op online shoppen en kijk jij ook dagelijks even in je favoriete online winkel of er nog wat leuks in de virtuele schappen hangt? 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Mim-pi hartjesjurk meisjesjurk meisjeskleding boho kindermode kidsfashion

Mim-pi dreams come true

Mim-pi is een hip en lief kinderkledingmerk voor meisjes van 2 t/m 10 jaar in de maten 92 tot en...
original_2018-04-14-beekse-bergen-safari-resort0638-bewerkt_-_copy-5b8fecf0baaf3

De leukste kindercampings.

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat veel mensen weer op vakantie gaan. Frankrijk, Spanje...
zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer