Onesie budget tip

17 januari 2020

Zara’s onesies werden nu wat kort dus ik ging op zoek naar een nieuwe, ze hebben tegenwoordig de hele jungle in de winkels hangen. Maar ik kwam op een webshop van een redelijk bekende supermarkt terecht en daar vond ik dé onesie die echt onweerstaanbaar is. Bekijk mijn Onesie budget tip!

Onesie Budget tip

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de Lidl-shop, Ik zag hele leuke Onesies, Flamingo, Schaap of Panda. En van de prijs werd ik nog vrolijker, Van: 7,99, afgeprijsd naar 5 euro! Verzending is wel 5 euro, maar goed, als je twee Onesies besteld ben je 15 euro kwijt, en vind ik het persoonlijk nog niet prijzig.

Ik besloot de panda (lila) en flamingo (roze) te bestellen, de verzending gebeurde een week later dit stond ook netjes aangegeven, wanneer het verzonden zou worden.

De Onesies vallen goed op maat, en zijn heerlijk zacht en warm. En blijven mooi na een wasbeurt.

Misschien liggen ze ook in de winkel, maar zo niet neem dan zeker een kijkje op de lidl-shop, ik ga dat zelf zeker vaker doen.

Shop de Onesie hier

onesie budget tip, goedkope onesie, girls onesie, meisjes onesie, panda onesie, flamingo onesie

TIP: goedkope meisjeskleding >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...
4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...