hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding onesie budget tip, goedkope onesie, girls onesie, meisjes onesie, panda onesie

Published on januari 17th, 2020 | by Manja

0

Onesie budget tip

Zara’s onesies werden nu wat kort dus ik ging op zoek naar een nieuwe, ze hebben tegenwoordig de hele jungle in de winkels hangen. Maar ik kwam op een webshop van een redelijk bekende supermarkt terecht en daar vond ik dé onesie die echt onweerstaanbaar is. Bekijk mijn Onesie budget tip!

Onesie Budget tip

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de Lidl-shop, Ik zag hele leuke Onesies, Flamingo, Schaap of Panda. En van de prijs werd ik nog vrolijker, Van: 7,99, afgeprijsd naar 5 euro! Verzending is wel 5 euro, maar goed, als je twee Onesies besteld ben je 15 euro kwijt, en vind ik het persoonlijk nog niet prijzig.

Ik besloot de panda (lila) en flamingo (roze) te bestellen, de verzending gebeurde een week later dit stond ook netjes aangegeven, wanneer het verzonden zou worden.

De Onesies vallen goed op maat, en zijn heerlijk zacht en warm. En blijven mooi na een wasbeurt.

Misschien liggen ze ook in de winkel, maar zo niet neem dan zeker een kijkje op de lidl-shop, ik ga dat zelf zeker vaker doen.

Shop de Onesie hier

onesie budget tip, goedkope onesie, girls onesie, meisjes onesie, panda onesie, flamingo onesie

TIP: goedkope meisjeskleding >>
Comments are closed.

Back to Top ↑