Olala, schattige konijnen lampjes

8 juli 2020

Wij kregen zoiets leuks binnen! Drie super schattige konijnen lampjes. Ze zijn zo leuk! Welk kindje houdt er nou niet van konijntjes? Zeker als je kindje het donker nog een beetje spannend vindt, is dit een geweldig nachtlampje!

Bekijk meer van dit leuke nachtlampje >>

Olala konijnen lampjes

De drie schattige konijntjes hebben allemaal een naam, Léni, Lila en Leo. Twee meisjes en één jongetje dus, voor ieder wat wils. Ze komen met een soort platform, waarop je ze kan opladen. Dat opladen is heel simpel, er zit een snoer met USB aansluiting bij, die je in je computer of gewoon in het stopcontact kan doen.

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

In de gebruiksaanwijzing is te lezen dat je de konijntjes de eerste keer ruim 4 uur moet opladen, de keren daarna kan het korter. Zodra je de konijntjes op hun plekje zet, geven ze een rode kleur (al gaf Lila bij ons soms ook een paars/roze kleur, leuk detail!). Na ongeveer 4 uur, geven de konijntjes een wit lichtje, het teken dat ze opgeladen zijn.

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

Vanaf dat moment kunnen ze 12 uur mee voor je ze weer op moet laden. Er vanuit gaande dat je ze niet de hele nacht laat branden, maar alleen kort als je kindje naar bed gaat, kan je daar dus lang mee doen!

Meer leuks op de meisjeskamer >>

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

Onderaan de konijntjes zit een knopje waarmee je ze aan- en uit kan zetten. Als je ze aanzet, branden ze een redelijk fel wit licht. Doordat ze zo klein zijn, is dit licht precies genoeg om een kamer een heel klein beetje te verlichten. Niet te veel en niet te weinig, precies goed!

Je kan ervoor kiezen om alle drie de konijntjes bij elkaar te gebruiken, maar je kan er natuurlijk ook maar één of twee tegelijk aan te zetten. Dat scheelt weer opladen 😉.

Ik vind dit echt een heel leuk product, ontzettend schattig en makkelijk (én veilig) in gebruik. Ik raad je aan om zeker even op kleinegiraf.nl te kijken voor nog veel meer van dit soort toffe baby- en kindproducten!

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...