hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Babykamer konijnen lampjes, nachtlampje

Published on juli 8th, 2020 | by Barbara

0

Olala, schattige konijnen lampjes

Wij kregen zoiets leuks binnen! Drie super schattige konijnen lampjes. Ze zijn zo leuk! Welk kindje houdt er nou niet van konijntjes? Zeker als je kindje het donker nog een beetje spannend vindt, is dit een geweldig nachtlampje!

Bekijk meer van dit leuke nachtlampje >>

Olala konijnen lampjes

De drie schattige konijntjes hebben allemaal een naam, Léni, Lila en Leo. Twee meisjes en één jongetje dus, voor ieder wat wils. Ze komen met een soort platform, waarop je ze kan opladen. Dat opladen is heel simpel, er zit een snoer met USB aansluiting bij, die je in je computer of gewoon in het stopcontact kan doen.

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

In de gebruiksaanwijzing is te lezen dat je de konijntjes de eerste keer ruim 4 uur moet opladen, de keren daarna kan het korter. Zodra je de konijntjes op hun plekje zet, geven ze een rode kleur (al gaf Lila bij ons soms ook een paars/roze kleur, leuk detail!). Na ongeveer 4 uur, geven de konijntjes een wit lichtje, het teken dat ze opgeladen zijn.

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

Vanaf dat moment kunnen ze 12 uur mee voor je ze weer op moet laden. Er vanuit gaande dat je ze niet de hele nacht laat branden, maar alleen kort als je kindje naar bed gaat, kan je daar dus lang mee doen!

Meer leuks op de meisjeskamer >>

konijnen lampjes, olala boutique, kinderlampjes, lampje konijn, olala konijnen lampjes, kleinegiraf, girlslabel review

Onderaan de konijntjes zit een knopje waarmee je ze aan- en uit kan zetten. Als je ze aanzet, branden ze een redelijk fel wit licht. Doordat ze zo klein zijn, is dit licht precies genoeg om een kamer een heel klein beetje te verlichten. Niet te veel en niet te weinig, precies goed!

Je kan ervoor kiezen om alle drie de konijntjes bij elkaar te gebruiken, maar je kan er natuurlijk ook maar één of twee tegelijk aan te zetten. Dat scheelt weer opladen 😉.

Ik vind dit echt een heel leuk product, ontzettend schattig en makkelijk (én veilig) in gebruik. Ik raad je aan om zeker even op kleinegiraf.nl te kijken voor nog veel meer van dit soort toffe baby- en kindproducten!
Comments are closed.

Back to Top ↑