hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on oktober 17th, 2016 | by redactie

0

Proud of this Dutch Design!

Het is herfst en de lucht wordt grijzer en grauwer maar dat wil niet zeggen dat je garderobe dat ook moet zijn. Dat bewijst het Nederlandse kledingmerk Oilily maar weer eens. Altijd even vrolijk met constant fris kleurgebruik en tijdloze ontwerpen.

Als tiener ging ik samen met een vriendin regelmatig vanuit Brabant naar Alkmaar om in de flagship store van Oilily te shoppen. Vanuit Alkmaar terug via een restaurant aan de boulevard van Scheveningen om terug in Eindhoven te arriveren met het gevoel van een week vakantie en een tas vol kleurrijke goodies. Mijn herinneringen aan het merk zullen dan ook altijd met deze tripjes verbonden zijn.

Nieuwe collectie

Wat heeft de nieuwe herfst/winter collectie onze meisjes te bieden? Fijn gebreide jurkjes, zwaaierige zwier rokjes en vrolijke sokken. Herfst kleuren als oker en bruin gecombineerd met fris turqoise blauw en diep rood. Goed onderling te combineren om het Oilily gevoel nog beter uit te dragen. En allemaal met een garantie van creativiteit en kwaliteit.

oilily-meisjeskleding

En wist je dat Oilily ook een interieur lijn heeft gelanceerd? Zo is het inmiddels mogelijk om de muur te voorzien van een print die ik nog herken van mijn vroegere shawls of een patroon van strepen. Ik ben benieuwd waar ze ons nog meer mee gaan verrassen. Het is in ieder geval een prachtig Nederlands merk waar we best trots op mogen zijn!

BewarenBewaren
Comments are closed.

Back to Top ↑