hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on juli 14th, 2015 | by redactie

0

Kinderen reizen gratis met de trein!

Neem de trein deze zomer, want kinderen reizen vanaf nu gratis! Gezellig samen een dagje naar opa en oma, een grote stad bezoeken of ga lekker naar het strand met de trein. Het maakt niet uit welke richting je kiest, een dagje met de trein is al een feest op zich. Jij kunt heerlijk rustig zitten en samen uit het raam kijken en heel Nederland ontdekken. Onderweg valt er van alles te zien en te beleven. Dus waar wachten jullie nog op? Plan een gezellige dagje uit en ga samen op pad met de trein!

Zo kun je met de trein een bezoekje brengen aan opa en oma, kennissen en vrienden, maar het is ook heerlijk om een dagje samen op pad te gaan en ga op ontdekking in een mooie stad, of slenter samen een heerlijk dagje over het strand, breng een bezoek een van de mooie dierentuinen die Nederland rijk is of bewonder heel Nederland in het klein bij Madurodam. Tijdens de zomermaanden is een bezoek aan het Theaterfestival de Parade ook meer dan de moeite waard. Deze speelt door heel Nederland in diverse grote steden en dit is ook absoluut leuk om met de kinderen heen te gaan. Het maakt eigenlijk niet uit welke richting je uit gaat, als het maar samen is en heerlijk ontspannen in de trein. En kinderen reizen gratis met de trein.

Kinderen kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis met de trein reizen. Het NS Kids Vrij abonnement is geldig in combinatie met een persoonlijke ov-chipkaart van het betreffende kind, in dezelfde klasse en op hetzelfde traject als de meereizende volwassene. Het geldt door de week én in het weekend en is ook geldig bij andere treinvervoerders. Have fun!
Comments are closed.

Back to Top ↑