hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Inspiratie van Marloes nobell-nobell-kinderkleding-tienerkleding

Published on oktober 20th, 2016 | by redactie

0

Het nieuwe NoBell’ voor hippe meiden

Ik duik in het merk NoBell’. Het is voor mij een geheel onbekend merk, dat klopt ook want het jassenmerk Bellaire brengt een totaalcollectie! Voor jongens blijft de naam Bellaire actueel. Voor meiden brengen ze het gloednieuwe kinderkledingmerk NoBell’ op de markt.

Tienerkledingmerk Nobell

Het is een supergave meisjeskleding collectie voor de hippe tienermeiden onder ons. De kledingmaten gaan van 110/116 t/m 170/176. Ik zie meteen dat het gaat om een super hip kinderkledingmerk met een volwassen en sporty look en het heeft een goede finishing touch. Daarmee bedoel ik dat bijna elk artikel een leuke speciale afwerking heeft. Ik zie plissé plooien in de shirtjes, fake bont aan de sweaters , franjes aan de truien, leather look rokjes en noem maar op.

Nobell kinderkleding

Ik ben echt aangenaam verrast. De kinderkleding collectie oogt clean en minimalistisch, rust en geen grote kleurcontrasten. Deze nieuwe collectie is echt voor ‘fashionista’s met een ‘sporty look ’. Voor meiden die mee willen met de laatste trends , maar ook hun eigen stijl willen ontwikkelen.

Bekijk en shop deze hippe meisjeskleding collectie oa bij:

Kixx-online

Meer tienerkleding >>

nobell-nobell-kinderkleding-tienerkleding

Meer meisjeskleding inspiratie >>

Bekijk ook jongens kleding inspiratie >>

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑