hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog NINNIVI, NINNI VI, flared pijp broek, meisjesbroek, ninnivi, hippe meisjeskleding, zomerkleding meisjes

Published on mei 20th, 2018 | by Karen

0

Hip & Trendy: Ninni Vi

Op zoek naar een leuk zomerkledingsetje voor je dochter? En wil je eens wat anders dan anders? Wat denk je van een leuk zomers meisjestopje mét trendy meisjesbroek met flared pijpen? Onze Livea mag een super leuk NinniVi zomerkleding setje showen.

Bekijk ook de Soft & Jolly kleding review >>

Ninni Vi kleding voor kleine meisjes >>

NINNI VI, flared pijp broek, meisjesbroek, ninnivi, hippe meisjeskleding, zomerkleding meisjesNinniVi zomer 2018

Livea (5 jaar) is een stoere meid die lekker haar gang wil gaan. Hoe perfect is dan dit zomerse setje dat ze jullie mag showen?

Meisjesbroek met flared pijpen #trend

Ze moet even wennen aan de broek met flared pijpen, want eerlijk gezegd draagt ze liever een rokje of een jurkje. Maar wat zit ‘ie haar mooi! Helemaal van deze tijd zijn de wijd uitlopende, of te wel de flared pijpen. Lekker sportief door het patroon en de witte streep aan de zijkant.

Topje met ruffles

Die witte streep zie je ook op het zwarte topje. Helemaal te gek aan dat topje is de ruffle aan de voorkant en de ruffle bandjes. Wij krijgen zin in de zomer!!

Hippe meisjes zomerkleding

Hip, stoer, trendy en ook nog eens lekker draagbare kleding… dat is wat de meisjes van nu het liefst dragen. Want tijdens het binnen of buiten spelen is het niet handig wanneer je knellende kleding aan hebt waarin je je niet goed kunt bewegen en dat is wat sportieve meiden het liefste doen. En Ninni Vi snapt dat als geen ander.

NinniVi NIEUWS!

Goed nieuws want zeer binnenkort zal er een speciale NinniVi webshop worden geopend voor de speciale Ninni Vi schoenen! Die maken elk NV outfit helemaal af. Ook zus Soft & Jolly heeft inmiddels al een eigen webshop gekregen. Stay tuned!!

De nieuwe collectie is hier verkrijgbaar

 

NinniVI, meisjeskleding

NINNI VI, flared pijp broek, meisjesbroek, ninnivi, hippe meisjeskleding, zomerkleding meisjes

NINNI VI, flared pijp broek, meisjesbroek, ninnivi, hippe meisjeskleding, zomerkleding meisjes

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑